Kampverslagen 2023

Verslagen:
Kampdag 1 > Zaterdag
Zaterdag 8 juli 2023

Met de overvliegers gingen we de tent opzetten, in de tent was het echt bloed heet voor de rest deden we spelletjes het eten was echt heerlijk jam jam jam jam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

het was heel heet buiten Alicia, Minte

————————————————————

Kampdag 2 > Zondag
Zondag 9 juli 2023

heel leuk seerkwie gedaan en we gingen een vlag of een schild maken. we hebben lekkeren waps gegeten. Geschreven door: Tess, Rosalie en Amber

————————————————————

Kampdag 3 > Maandag
Maandag 10 juli 2023

we hebben een tocht gelopen en die duurde heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang Alicia en Lena hebben bootschapen gedaan met Baloe en Tabakie en dat ging helemaal fout! tijdens het bootschapen doen ging het niet helemaal goed, we zijn met het eten gaan gooien!!!!!!!!!!!!!!!! leiding makup lol

Alicia en Lena!

————————————————————

Kampdag 4 > Dinsdag

Dinsdag 11 juli 2023

Vandag zijn we wakker gemakt door vogeltjes. we werden wakker gemakt om de groepsfoto te maken. We hebben gewandeld in het bos en het dorp in de middag toen gingen we bootcampen we hebben hollandse mix gegeten

Geschreven door Evi en Minte

————————————————————

Kampdag 5 > Woensdag
Woensdag 12 juli 2023

we hebben een spel gedaan in het bos dat we ingrediënten moesten zoeken. en we hebben pannenkoeken gegeten. we hebben gezwommen en we hebben een film van astrix en oblix gekeken. en we hebben maskertjes en nagellak op gedaan.

geschreven door Lena en amber

Het grote avontuur van de kookstaf.

Baloe en tabaqui gaan boodschappen.
Het was 7:00 uur en de wekker ging van Baloe.
Hij was zo moe van het kamp dat hij de wekker uit zette. Oneee hij ging weer snurken, tabaqui schrok wakker om 8:30.
En keek op zn pols koekoeksklokje. En zag dat we 1½ verslapen hadden. Hij maakte Baloe wakker met een leuk liedje. Na een snelle hap (zonder koffie, huilon) scheurde met 180 over het fietspad naar de supermarkt.

Eerste stop was koffie bij de Ah. Tabaqui zette zijn koffie tussen de houdbare melk, dit ging niet helemaal goed.
Splashhhh, splat en boem alle melk zat onder de koffie vies he?
Nu heeft tabaqui vloer melk met koffie. Maar gelukkig kwam alles goed. De welpjes kregen pannekoeken in alle kleuren van de regenboog behalve roze en misschien smaakte er een naar koffie.
That’s al folks.
The end.
——
De volgende keer in de avonduren bij de kookstaf:
Baloe en de boeren bbq.

————————————————————

Kampdag 6 > Donderdag
Donderdag 13 juli 2023

Vandaag mochten wij even uitslapen omdat dat ook wel eens lekker was, daarna hebben wij wat spelletjes gedaan.
In de middag zijn wij gaan golfen daar was iedereen best wel goed in, hierna had de kookstaf een verrassing en gingen wij eten bij de Mc Donalds.

Geschreven door de leiding

————————————————————

Kampdag 7 > Vrijdag
Vrijdag 14 juli 2023

Vandaag begonnen we na het ontbijt met yoga gegeven door Tabaqui en hierna hebben wij een spelletje gedaan met Baloe. Toen begonnen wij met het oefenen van de bonteavond, na 2 rustuurtjes en nog meer oefenen voor de bonteavond gingen wij bbq-en. Maar voordat de bonteavond echt kon beginnen hebben wij eerst de gouden sikkel gevonden en Panoramix bevrijdt. Toen kon het echte feest pas echt beginnen!

Geschreven door de leiding