Kampverslagen 2022

Op dit moment zijn wij op kamp hier houden wij kampverslagen bij. Hierin typen de Welpen zelf hoe ze de dag beleefd hebben. Eventuele spelfouten worden hier niet uitgehaald zodat het echt van de Welpen komt.

Verslagen:
Kampdag 1 > Zaterdag
Zaterdag 9 juli 2022
de overvliegers hebben de tent opgezet waar ze in gaan slapen deze nachten
en we hebben over de kamplocatie een rondleiding van Anderling en Sneep.
na de rondleiding hebben we even gedronken en daarna een tent ingericht en de slaapzaal.
We zijn ook ingedeelt in Huizen: Ravenklauw,Griffendorn,swadderig,huffelpuf. En we hebben rijst met groente en kip gegeten met kroepoek,Hermelien en harry waren er ook bij!
Geschreven door:Pien, Daphne en Sue-Ann uit de Ravenklauw 🙂

===================================================

Kampdag 2 >
Zondag 10 juli 2022

Zondag vandaag hebben we een tover stok gemaakt van een kwast en klei en we hebben een nacht spel gedaan met glowstiks en het was leuk jee.

we he bne tooverstok gemaakt.

En we hebben ochtend gymnastiek gedaan en we speelde weerwolven en toen hadden een rustuurtje en toen aten we een stukje fruit.

daarna hadden we levend stratego gespeeld en het was echt super leuk en we hadden ook nog even wat gedronken daarna hadden we een random bal spel gedaan ik weet ook niet hoe het heet en daarna gingen we handen wassen en we gingen lekker eten en daarna gingen we corvee doen.

geschreven door nienke lena zoe dina uit huffelpuf

=================================================

Kampdag 3 >
maandag 11 juli 2022

Vanochtend werden we wakker gemaakt en gingen we een groepsfoto maken. We gingen wandelen in het bos en toen raakten we verdwaald. Toen gingen we allemaal douchen. Daarna hielden we rustmomentje/rustuurtje. Het was niet bepaald rustig maar dat maakt niet uit. We hebben ook heel lekker gegeten. dezen dag was heeeeeeeeeeel leuk.

Geschreven door Elise, Tess en Roos uit Zwadderich.

=================================================

Kampdag 4 >
dinsdag 12 juli 2022

we werden wakker gemaakt met muziek, en de over vliegers door Mor.Vandaag hadden we geen ochtendgymnastiek , maar we gingen wel naar de stad om het ruil spel te spelen.we hebben liefdes drank gemaakt, het voeden als kots. we hebben trefbal gespeeld.

Geschreven door Minte, Tessa ,alicia, lupine uit Griffoendor

=================================================

kampdag 5 >
woensdag 13 juli 2022

we werden lekker rustig wakker gemaakt door Mor.
toen moesten we onze badkleding aantrekken en gingen we naar het zwembad:Sijsjesberg
daar hebben we lekker gezwommen en we zijn veel van de duikplanken afgesprongen en van de glijbaan afgegleden toen was het weer tijd om naar het clubhuis te gaan en toen hebben we lekker patatjes gegeten bij het kampvuur en toen kwam de buurvrouw aangelopen met een berg kaarten. In de nacht hadden we een spooktocht gedaan en dat was heel eng want Hagrid kwam uit de bosjes gesprongen.en een dementor had een deel van de steen der wijzen gestolen en we hebben hem gelukkig weer terug.

Geschreven door Pien, Daphne en Sue-Ann uit Ravenklauw

=================================================

kampdag 6 >
donderdag 14 juli 2022

we werden wakker en we moesten onze zwemkleding aan trekken en we gingen eten zoals altijd en toen gingen we in de auto stappen en we gingen toen naar een water pretpark met heel veel attracties hehe het was leuk jojojo het was echt leuk we hebben een rust eeuw gedaan

We heben soep met brood gegeten dikedoei

Geschreven door Lena, Nienke uit Huffelpuf