Leiding

Hieronder vind je de namen van de leiding die wij op dit moment hebben wij de Welpen-Meisjes. Ben jij benieuwd hoelang we bijvoorbeeld op scouting zitten of hou oud we nu zijn? Kijk dan snel hieronder en lees bij iedere leiding maar wat ze hebben geschreven!
 


Mor Reijerse

Ik ben mor en ik ben momenteel 20 jaar oud ik ben jarig op 23 maart. Ik ben nu 2 jaar leiding van de welpen meisjes bij jan van hoof. Ik volg de opleiding verpleegkundige in Alphen aan den Rijn. Zelf heb ik niet op scouting gezeten toen ik klein was maar mijn broers en zussen wel.

  


Oe Olsthoorn

Ik ben Oe en ik ben 23 jaar oud en ik ben jarig op 19 juli.
Ik ben al 7 jaar leiding (eerste 5 jaar bij scouting in Waddinxveen en 2 jaar hier bij Jan van Hoof).
Ik ben al 18 jaar lid van scouting. Dat betekent dat ik al op scouting zit sinds dat ik 5 was!
Ik ben werkzaam bij de Savelberg. Dat is een verpleeghuis voor dementerende ouderen. Ik werk daar als Verzorgende-IG.

 
 


Sahi Brem

Ik ben Sahi en ik ben 22 jaar en ik geef inmiddels alweer 6 jaar leiding bij de Jan van Hoof waarvan 3 jaar bij de Welpen-Jongens. Sinds mijn 7de zit ik al bij de Jan van Hoof groep. Ik zit nu zelf bij de speltak Stam. Tussendoor ben ik een jaar afwezig geweest dus ik zit alweer 13 jaar op scouting.
Ik werk zelf bij bakkerij van Meeteren in Moordrecht en daar bak ik brood en maak ik gebakjes!

 
 


Darzee Klooster

Ik ben Darzee en binnenkort staat hier mijn stukje tekst!

 
 


Phaona Deelen

Ik ben Phaona en ben 20 jaar oud. Mijn junglebook karakter is niet zo bekend maar ik ben een wolf en behoor dan ook tot de roedel van de wolven. Ik ben al 2 jaar leiding bij de Welpenmeisjes en ik zit ook bij de stam van Jan van Hoof Gouda. Ik heb net mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond en neem nu een tussenjaar waar ik fulltime wil gaan werken in de flexpoel van een kinderdagverblijf.