Kampverslagen

Inmiddels zijn al onze welpen gearriveerd op het kampterrein, wat ook betekent dat vandaag (13 juli) het eerste kampverslag op onze site terug te vinden is! Het eerste stukje is geschreven door de Fantastic Four (Amber, Mirte, Mats, Guido en Jonah).

Iedere avond zullen we onze kampverslagen delen op de pagina Kampverslagen 2024, check dus iedere dag weer!

Laatste info ZoKa 24

Inmiddels is het nog iets meer dan een week voordat het zomerkamp echt gaat aftrappen, daarom hebben we nog een brief gemaakt met de laatste benodigde informatie voorafgaand aan het zomerkamp. Hierin vindt u dingen zoals het rijschema, de inpaklijst en het kampadres.

U kunt de brief via deze link bekijken. Mocht u hierover nog eventuele vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de betreffende speltakleiding.

Welkom!

Welkom op de officiële kampsite van de Welpen-jongens en Welpen-Meisjes! Op deze website kunt u alle zomerse avonturen die wij beleven op de voet volgen. Gedurende de week dat de welpen op kamp zijn zullen wij u op de hoogte proberen te houden d.m.v. foto’s en kleine dagverslagen die door de welpen zelf worden geschreven.

Het kamp is nog ver weg, maar u kunt alvast een kijkje nemen op de zomerkamp website. Ook kan uw kind al ingeschreven worden voor het zomerkamp via het aanmeldformulier.