Media

Op deze pagina vindt je alles wat met media te maken heeft, waaronder oude foto’s en edities van groepsbladen.

Fotoarchief

Mysa maakt een foto

In de loop der jaren hebben wij natuurlijk een uitgebreid aantal foto’s gemaakt van de opkomsten die wij organiseren, maar ook van speciale activiteiten waar wij aan hebben deelgenomen. Deze kun je hier allemaal bekijken.

Sociale media

De Welpen-Jongens hebben een eigen Facebook-pagina die wij regelmatig onderhouden met allerlei berichten over de recente opkomsten. Verder zijn er ook verschillende kanalen van de Scouting Jan van Hoof-groep waar berichten van de verschillende speltakken worden gedeeld.

Brieven & Downloads

Veel van de actuele brieven die wij verspreiden, maar ook overige handige downloadlinks vinden die met Scouting te maken hebben plaatsen wij op de site. Deze zijn hier te bekijken en te downloaden.

Scouting Magazine

Vier keer per jaar ontvangen de leden van Scouting Nederland het Scouting Magazine. Dit magazine bevat voor elke leeftijdsgroep een eigen katern met hierin leuke raadsels, quizjes, strips, doe-het-zelf ideeën en reportages.

Cover

Sinds 2021 vind je in het midden van het Scouting Magazine ook vier pagina’s gevuld door onze eigen scoutinggroep. Heb je het Scouting Magazine gemist of wil je alles nog even rustig terug kijken? Klik dan hier.