Leiding

Elke speltak heeft zijn eigen leiding. Dat zijn jonge mensen die in hun vrije tijd leiding willen zijn. Zij doen dat vrijwillig en met plezier. Meestal zijn ze zelf ook jeugdlid geweest. Hieronder vindt je het leidingteam bij de Welpen, deze bestaat op dit moment uit 3 teamleden.

Wij maken er elke zaterdagochtend samen met de Welpen weer een mooie opkomst van!


Shere-Khan

Ik ben Shere-Khan, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Gouda. Ik ben al sinds 2005 lid van de Jan van Hoof-groep, en ben daarbij zelf ook Welp, Verkenner en Explo geweest. Tegenwoordig ben ik lid van Stam Arendsoog en leidinglid bij de Welpen-Jongens. Dit is nu ook mijn vijfde jaar als leiding. Mijn hobbies zijn gamen, lezen en voetbal. 


Mysa

Hey! Ik ben Mysa en ben 19 jaar oud en ik ben leiding bij de welpen-Jongens. Ik zit sinds 2010 bij de scouting groep Jan van Hoof. Dus ik ben bij de kabouters en gidsen geweest en ben nu lid van de Stam Arendsoog! Dit wordt mijn vierde jaar als leiding. In het dagelijks leven zit ik op de Pabo op de Hogeschool Rotterdam. Verder vind ik sporten, lezen, tekenen en natuurlijk scouting hartstikke leuk.


Mang

Hoi! Ik ben Mang en ik ben 19 jaar oud. Samen met Mysa en Shere-Khan ben ik leiding bij de Welpen-Jongens van de scouting Jan van Hoof-groep Gouda. In 2006 ben ik als Bever begonnen op scouting en sindsdien heb ik alle speltakken doorlopen. Inmiddels zit ik zelf bij de Stam-Arendsoog en ben ik alweer 4 jaar leiding. In het dagelijks leven studeer ik op de Technische Universiteit van Eindhoven. Daarnaast ben ik graag bezig met fotografie en natuurlijk scouting!