Leiding

Elke speltak heeft zijn eigen leiding. Dat zijn jonge mensen die in hun vrije tijd leiding willen zijn. Zij doen dat vrijwillig en met plezier. Meestal zijn ze zelf ook jeugdlid geweest. Hieronder vindt je het leidingteam bij de Welpen, deze bestaat op dit moment uit 6 teamleden.

Wij maken er elke zaterdagochtend samen met de Welpen weer een mooie opkomst van!


Leiding - Shere Khan

Shere-Khan

Ola! Ik ben Shere-Khan, ik ben 24 jaar oud en ik woon in Gouda. Ik ben al sinds 2004 lid van de Jan van Hoof-groep, en ben daarbij zelf ook eerst als Welp begonnen, en daarna ben ik Verkenner en Explo geweest. Tegenwoordig ben ik lid van Stam Arendsoog en ben ik uiteraard ook leidinglid bij de Welpen-Jongens! Dit is nu ook mijn zevende jaar als leiding.

In mijn vrije tijd ben ik altijd in voor een potje FIFA, daarbij is het waarschijnlijk ook geen verrassing dat ik het voetbal zeer actief volg!


Leiding - Mysa

Mysa

Hey! Ik ben Mysa en ben 22 jaar oud en ik ben leiding bij de Welpen-Jongens. Ik zit sinds 2010 bij de scouting Jan van Hoof-groep. Dus ik ben bij de kabouters en gidsen geweest en ben nu lid van de Stam Arendsoog! Dit wordt mijn zesde jaar als leiding. In het dagelijks leven zit ik op de Pabo op de Hogeschool Rotterdam. Verder vind ik sporten, lezen, tekenen en natuurlijk scouting hartstikke leuk.


Leiding - Mang

Mang

Hoi! Ik ben Mang en ik ben 22 jaar oud. Samen met Mowgli, Bagheera, Jacala, Mysa en Shere-Khan ben ik leiding bij de Welpen-Jongens van de scouting Jan van Hoof-groep Gouda. In 2006 ben ik als Bever begonnen op scouting en sindsdien heb ik alle speltakken doorlopen. Inmiddels zit ik zelf bij de Stam-Arendsoog en ben ik alweer 6 jaar leiding. In het dagelijks leven werk ik als docent natuurkunde. Daarnaast ben ik graag bezig met fotografie en natuurlijk scouting!


Leiding - Jacala

Jacala

Hallo! Ik ben Jacala en ben 19 jaar oud. Ik ben nu zo’n 11 jaar lid van de scouting Jan van Hoof. Zelf ben ik ook Welp geweest, daarna Verkenner, Explorer en nu ben ik lid van Stam Arendsoog. Dit wordt mijn derde jaar als leiding en ik heb veel zin in deze nieuwe ervaring. Dit jaar ben ik ook begonnen met mijn studie in Nijmegen.


Mowgli

Mowgli

Hoi! Ik ben Mowgli en ik ben 18 jaar oud. Ik ben sinds 2016 lid van de scouting Jan van Hoof-groep. Zelf ben ik geen Welp geweest, maar wel Verkenner, Explorer en nu ook Stamlid. Dit wordt ook mijn derde jaar als leiding en ik heb zelf veel zin in deze nieuwe ervaring!


Bagheera

Bagheera

Hallo! Ik ben Bagheera en ik ben 27 jaar oud. Ik ben sinds 2021 leiding bij de Welpen-Jongens geworden, dus ik ben nog niet zo heel lang lid van de groep.