Zomerkamp 2024


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

De voorbereidingen voor het komende gezamenlijke zomerkamp zijn ondertussen al een tijdje in gang gezet. Dit jaar gaan we op kamp van 13 t/m 20 juli naar Brams Troephuis in Nunspeet. In deze brief vindt u de benodigde informatie om uw kind aan te kunnen melden.

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden via het formulier op de zomerkamp website. Mocht uw kind dit jaar niet mee kunnen op zomerkamp, dan kunt u dat ook doorgeven via het formulier.

Het gezondheidsformulier zal dit jaar ook weer digitaal ingevuld kunnen worden. Deze staat op de website onder het algemene aanmeldformulier. Op dit gezondheidsformulier vragen wij een aantal persoonlijke gegevens, zoals eventuele allergieën, diëten of medicatie. Ook stellen we vragen over zwemdiploma’s en contactpersonen in geval van nood. Uiteraard gaan we voorzichtig om met deze gegevens en de gezondheidsformulieren worden altijd na het zomerkamp vernietigd.

Het formulier hebben we graag uiterlijk binnen vóór zondag 16 juni.

Ouderavond

Elk jaar wordt er een ouderavond georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op woensdagavond 5 juni om 19:30 op ons clubhuis op GOUDasfalt. Tijdens deze ouderavond nemen we de planning voor de week kort door. Voor nieuwe ouders geven we altijd een beschrijving van alle activiteiten en handelingen op kamp. In het aanmeldformulier kunt u aangeven of u aanwezig bent bij de ouderavond.

Wij hopen hiermee u van voldoende informatie te hebben voorzien. Mocht u nog vragen hebben, stuur ons dan een mailtje of loop na de opkomst even langs. Eventueel kunt u uw vragen ook bewaren tot de ouderavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *