Jantje Beton


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 4 maart 2024 tot en met 8 maart 2024. De eerstvolgende keer is op 4 maart 2024 17:45


Het is weer bijna zover: de jaarlijkse Jantje Beton actie staat weer voor de deur! De Jantje Beton actie is een financiële actie waaraan we meedoen met de welpen om activiteiten zoals het zomerkamp te financieren. Alle speltakken binnen de Jan van Hoof-groep doen hier aan mee. Dit jaar loopt onze collecteweek van maandag 4 maart t/m vrijdag 8 maart 2024, de Welpen-speltakken lopen dit jaar gezamenlijk.

Wat is Jantje Beton?
Jantje Beton is een organisatie die opkomt voor de speelkansen van alle kinderen in Nederland. Jantje Beton bedenkt, financiert en organiseert daarom projecten die vrij buitenspelen voor kinderen mogelijk maken. De kern van deze aanpak is dat kinderen worden betrokken bij de inrichting van de openbare ruimte.

Voor de actie lopen de welpen in de avond samen langs huizen om voor het goede doel van Jantje Beton te collecteren. Hierbij is het wenselijk dat alle welpen herkenbaar zijn als scoutinglid. We verzamelen om 17:50 uur met zijn allen op Klein Amerika bij de Chocoladefabriek/Bibliotheek. We zullen lopen tot ongeveer 20:00 uur en zullen daarna weer teruggaan naar de verzamelplaats, waar u uw zoon of dochter op kunt halen. 

Online collecteren:
Ook dit jaar hebben wij weer een online collectebus waarmee we digitaal geld ophalen voor onze groep. Deze is te vinden via via deze link. Deze link delen met familie, vrienden, kennissen en collega’s zou erg fijn zijn en ons erg helpen!

Aanmelden:
Om de actie tot een goed einde te brengen, vragen wij elke welp minimaal twee avonden te collecteren. Daarnaast verzoeken we u om tenminste een avond mee te lopen. U kunt uw zoon aanmelden via dit aanmeldformulier. De aanmeldingen zien we graag uiterlijk woensdag 21 februari 2024.

Hieronder geven we u voor de volledigheid nog even kort de informatie over de Jantje Beton-actie. 

    • Alle kinderen lopen minimaal 2 avonden mee om te collecteren van 18.00 – 20.00 uur.
    • We verzamelen bij de Chocoladefabriek voor Klein Amerika.
    • We lopen in de wijken Kort Haarlem en de Kadebuurt.
    • Collecteperiode: maandag 4 maart tot en met vrijdag 8 maart 
    • Aangeven op welke dagen u en uw kind beschikbaar zijn kan via dit aanmeldformulier.

Wij hopen hier u voldoende mee geïnformeerd te hebben. Voor vragen over Jantje Beton kunt u altijd contact opnemen met de leiding: 

Email: welpenjongens@janvanhoof.nl  

Met vriendelijke groet,

De Welpenleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *