DWEK-Feest 2023

Een grote zaal gevuld met de meest legendarische cowboys, cowgirls en indianen die er op aarde te vinden zijn. Zoiets vindt je toch alleen nog terug in het oude Wilde Westen zou je denken… of toch niet? Het bestaat namelijk nog wel degelijk, zij het voor één middag. Op zaterdag 25 maart was ons clubhuis ter gelegenheid van het eerste DWEK-feest sinds 2018 namelijk omgetoverd tot een ware Saloon waar je naast afbeeldingen van legendarische figuren als Lucky Luke, Yosemite Sam en de Daltons ook aardig veel Wanted-posters kon vinden van de beruchte Welpen Jongens- en Meisjes van de Jan van Hoof-groep.

Net als vroeger stond er dit jaar ook weer een paar dingen centraal: Lol maken, feesten, dansen, zingen en springen. Dit jaar werd de sfeer gezet door het befaamde trio bestaande uit DJ Kieran samen met onze eigen Bagheera en Mowgli die gedurende het feest het licht en geluid voor hun rekening hebben genomen, waardoor de andere leiding meer mogelijkheid was om de activiteiten in goede banen te leiden.

Zo hebben we gezien welke welp er nou sneller kon zitten dan zijn eigen schaduw bij de stoelendans en wie er zo laag mogelijk naar beneden kon duiken om de kogels en pijlen te ontwijken bij het limbodansen. Ongelofelijk hoe snel zo’n mooie middag voorbij gaat. Gelukkig hebben we de foto’s nog en kunnen we ons troosten met het idee dat er volgend jaar hopelijk weer een geweldig feest komt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *