Laatste info Jantje Beton

Van 4 t/m 8 maart is de collecteweek van Jantje Beton, en dit keer gaan wij met de Welpen-Jongens langs de deuren gaan om geld op te halen! De helft van de opbrengst is namelijk voor onze eigen groep, hiermee financieren we een deel van ons zomerkamp. De andere helft gebruikt Jantje Beton voor projecten die ervoor zorgen dat alle kinderen in Nederland weer vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen.

Via deze brief vindt u het loopschema voor de Jantje Beton actie voor komende week. Mochten er nog dingen zijn die niet kloppen, kunt u ons altijd even een mailtje sturen. Tijdens de week zelf is de leiding het makkelijkst te bereiken per telefoon. Alle telefoonnummers staan ook in de brief aangegeven.

Kunt u niet wachten om een centje bij te dragen? We hebben ook een online collectebus, te vinden via jantjebeton.digicollect.nl/scouting-jan-van-hoof-groep-welpen-jongens.

Deze link delen met familie, vrienden, kennissen en collega’s zou erg fijn zijn en ons erg helpen! De online collecte loopt tot en met 31 maart.

Namens de Welpen-Jongens en de leiding alvast hartelijk dank!