Duinenmars 2024

Over een aantal weken zullen we weer met de welpen deelnemen aan de jaarlijkse Duinenmars. Dit is een grootschalig wandelevenement in de duinen van Kijkduin (bij Den Haag), waar de gehele Scouting Jan van Hoof-groep ieder jaar aan meedoet. Met de welpen lopen wij de afstand van 10 km.

U kunt uw kind opgeven voor de Duinenmars via dit aanmeldformulier. De aanmelding zien we graag uiterlijk 27 maart tegemoet. De betaling kan dit jaar weer via een betaalverzoek; deze staat in de omschrijving van het aanmeldformulier.

Let op: er zijn aparte prijzen voor de kinderen met en zonder eigen OV-chipkaart. Als uw kind zelf een OV chipkaart heeft, zal de Duinenmars €3,50,- kosten. Zonder eigen OV kost het €5,50,-.

Mocht uw kind niet mee willen of kunnen lopen met de Duinenmars, horen wij dit uiteraard ook graag. Dit kan per mail of invullen in het bovenstaande formulier.

Voor meer informatie verwijs ik u door naar deze informatiebrief. Mocht u nog vragen hebben kunt u mailen naar welpenjongens@janvanhoof.nl