Zwemwedstrijden + Jantje Beton

De komende tijd zullen er voor de Welpen-Jongens weer 2 bijzondere activiteiten aan gaan komen, in dit bericht leest u meer informatie hierover.

Regio Zwemwedstrijden – 10 februari
Op zaterdag 10 februari zullen we weer deelnemen aan de regionale zwemwedstrijden. Ook dit jaar worden deze gehouden bij Zwembad de Lansingh in Krimpen aan den IJssel. Er komen ruim 200 kinderen van verschillende scoutinggroepen die het tegen elkaar op gaan nemen. Hiernaast is er ook ruimte om vrij te zwemmen, dus ook kinderen die niet mee willen doen aan de wedstrijden kunnen meegaan om te zwemmen.

Aan de zwemwedstrijden zit een eigen bijdrage van €7,00, welke via dit betaalverzoek kan worden overgemaakt. Graag hebben wij alle aan- of afmeldingen binnen voor woensdag 31 januari.

Jantje Beton-actie – 4 t/m 8 maart
Over een paar weken staat de jaarlijkse Jantje Beton actie weer voor de deur. Hiervoor gaan we langs de deuren om geld op te halen voor het goede doel Jantje Beton. Zij gebruiken het geld om kinderen te kunnen laten spelen, bijvoorbeeld met de bouw van speeltuinen. De helft van het opgehaalde geld wordt in de kas van onze scoutinggroep gestort. Wij gebruiken het geld om het zomerkamp verder te kunnen bekostigen en natuurlijk om de eigen bijdrage zo laag mogelijk te houden. Net als met de speculaasactie lopen we dit keer gezamenlijk met de Welpen-Meisjes.

Meer informatie over de Regio Zwemwedstrijden en de Jantje Beton-actie kunt u vinden in de onderstaande brieven. U kunt uw kind aanmelden via de formulieren op onze aanmeldpagina.

Voor eventuele vragen kunt u zoals gewoonlijk contact opnemen met de leiding door te mailen naar welpenjongens@janvanhoof.nl