Weekendkamp 4 & 5 november

Over een paar weken vindt er een gezamenlijk weekendkamp plaats voor de welpen-jongens en meisjes. Door een weekendkamp kunnen de welpen wennen aan het slapen bij een kamp. Dit keer overnachten wij bij de Scouting Mr. van Daalgroep in Boskoop op het Zwarte Pad 51. 

Tijden 

Wij starten zaterdag 4 november om 15:00 met het weekendkamp in Boskoop. Zondag 5 november om 16:00 zijn de Welpen weer op te halen in Boskoop. 

Aanmelden 

Aanmelden voor het weekendkamp kan via dit aanmeldformulier. Graag hebben wij alle aanmeldingen voor 25 oktober binnen. Ook als uw kind niet deelneemt vragen wij u om dit via het bovenstaande formulier door te geven.

Vervoersschema 

Voor het vervoer van de welpen zullen wij een vervoersschema maken. Via het hierboven  genoemde aanmeldformulier kunt u aangeven of u wel/niet heen of terug kan rijden. Wij  zullen dan een schema maken waarin staat welke ouder welk kind thuis ophaalt/brengt. Wij  verzamelen dus niet bij ons eigen clubhuis! 

Bij het clubhuis van Scouting Mr. van Daalgroep is er geen parkeerplaats. Dat betekent dat wij verzamelen bij de Parkeerplaats Plataan op de Snijdelwijklaan in Boskoop. Vanaf daar is het een paar minuten lopen naar het clubhuis.

Eigen bijdrage 

Jaarlijks is er een kleine eigen bijdrage vastgesteld om het weekendkamp betaalbaar te  maken. Dit jaar staat deze vastgesteld op €20,-. Deze dient uiterlijk zaterdag 28 oktober betaald te zijn. Dit bedrag kunt u voldoen via dit betaalverzoek.

Praktische details nogmaals op een rijtje: 

– Tijden: zaterdag 15:00 t/m zondag 16:00 

– Data: 4 & 5 november 2023 

– Locatie: Scouting Mr. van Daalgroep in Boskoop, Zwarte Pad 51, 2771 PA Boskoop

– Welpen halen & brengen: Parkeerplaats Plataan op de Snijdelwijklaan in Boskoop

Als er nog vragen zijn kunt u deze stellen door een mailtje te sturen aan de leiding. Uiteraard kan dit ook nog voor of na de opkomsten gevraagd worden.