Zwemwedstrijden

Op zaterdag 4 maart zullen de Welpen deelnemen aan de regionale zwemwedstrijden in Zwembad de Lansingh in Krimpen aan den IJssel.

Er komen ruim 200 kinderen van verschillende scoutinggroepen die het tegen elkaar op zullen gaan nemen. Naast de zwemwedstrijden is er ook ruimte om vrij te zwemmen, dus ook kinderen die niet mee willen doen met de wedstrijd kunnen meegaan om te zwemmen.

De welpen hebben deze zaterdag geen normale opkomst. We verzamelen om 12:45 uur op ons clubhuis in Gouda. Vanaf daar rijden we naar het zwembad. Om 17:30 uur zijn de welpen weer op te halen op ons clubhuis in Gouda. Om de welpen naar de locatie te krijgen willen we ouders vragen om heen en/of weer te rijden naar Krimpen aan den IJssel.

Via het aanmeldformulier kan u aangeven of u wel of niet kan rijden. Wij zullen proberen om te zorgen dat u maar 1 keer hoeft te rijden. Ouders die rijden zien we graag om 12:45 op ons clubhuis in Gouda voor het ophalen of om 16:55 bij het zwembad om de kinderen terug te brengen. De aanmeldingen zien we graag uiterlijk woensdag 22 januari.

Praktische informatie

Hieronder nog even alle praktische informatie op een rijtje.

  • Tijden: 12:45 – 17:30 uur
  • Datum: 4 maart
  • Locatie: We verzamelen bij ons clubhuis en de welpen zijn hier ook weer op te halen.
  • Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Meer informatie kunt u vinden in deze brief. Voor vragen kunt u contact opnemen met de leiding via dit formulier.