Laatste info WeKa & Speculaasactie

Aankomend weekend zal het eerste weekendkamp van het seizoen alweer plaatsvinden. Daarom is deze week de laatste infobrief met daarbij het vervoersschema rondgestuurd naar alle ouders. Daarin staat alle informatie over het halen en brengen, het adres, de tijden, etc. Daarnaast treft u ook de bagagelijst waarop de spullen staan die de welpen nodig hebben voor het aankomende kamp.

Tijdens het kamp zal er ook een spooktocht worden georganiseerd voor de welpen, hoewel het niet verplicht is mogen de kinderen hiervoor ook verkleedkleding meenemen als ze dat leuk vinden. Zelf zullen we ook een stapel verkleedkleding meenemen van het clubhuis.

Verder is er recent een mailtje uitgegaan over de speculaasactie die binnenkort voor de deur staat. Bij deze actie lopen we met de welpen langs de deuren om speculaas te verkopen, met het opgehaalde geld wordt het zomerkamp voor een groot deel vergoed.

De actie vindt dit jaar plaats in de week van 13 t/m 17 november 2023. We verzamelen dit jaar weer bij de Chocoladefabriek in Gouda. Meer informatie over de actie en hoe het in zijn werk gaat, is te vinden in de brief in de bijlage Graag zien wij alle aanmeldingen voor woensdag 8 november tegemoet. Aanmelden voor de speculaasactie kan via deze link: tinyurl.com/speculaasactie

De brieven voor beide acties kunt u terugvinden op de Brieven & Downloads pagina. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de leiding.