Kerstviering 2023

Voor de Welpen-Jongens, de Welpen-Meisjes en de Bevers van de Scouting Jan van Hoof-groep heeft afgelopen zaterdag de gezamenlijke Kerstviering plaatsgevonden!

Eerst werden de kinderen in 3 groepjes ingedeeld, waarna ze allemaal langs verschillende posten moesten die in het thema ‘Kerst’ stonden. Zo hebben ze zelf kerstballen zitten maken, hebben ze een sneeuwballengevecht gehouden zonder sneeuw en moesten ze als rendieren een slee voorttrekken terwijl ze moesten proberen om zo snel mogelijk alle cadeautjes te bezorgen. Hierna hebben we een kerstverhalenbingo gedaan, waarbij de getallen allemaal verstopt zitten in een verhaal dat werd voorgelezen. Als afsluiter hebben we met elkaar nog een overheerlijke kerstlunch gehouden!

Kerstlunch

Namens de Welpen- en Beverleiding wensen we iedereen alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Onze eerstvolgende opkomst staat gepland op zaterdag 6 januari, maar in de tussentijd kunnen de foto’s van onze afgelopen opkomsten bekeken worden in ons Fotoarchief.