Eerste opkomst 2023

Met de Kerstperiode en Oud & Nieuw alweer achter de rug gaan we met de Scouting ook alweer van start! In dit bericht kunt u meer lezen over wat we op 7 januari allemaal precies van plan zijn.

Schaatsopkomst 7 januari
Op zaterdag 7 januari zijn we namelijk van plan om te gaan schaatsen op de Goudse IJsbaan bij het Stadhuis, dit zal een gezamenlijke opkomst zijn met de Welpen-Meisjes. Om 9:45 verzamelen we bij de Goudse Waag en om 12:00 zijn de Welpen hier weer op te halen. Inschrijven kan via deze link, er is geen eigen bijdrage aan deze activiteit verbonden.

We realiseren ons dat dit ietwat kort dag is, maar we hopen zoveel mogelijk aanmeldingen binnen te hebben voor vrijdag 6 januari.

Nieuwjaarsinstuif
Verder is er op de zaterdagavond zoals eerder bekendgemaakt een nieuwjaarsinstuif gepland, jeugdleden (bevers tot en met scouts) zijn onder begeleiding van ouders/verzorgers van harte welkom op deze avond.
De kosten voor de inloop van de instuif zijn gratis, voor het mee eten wordt er wel een kleine bijdrage gevraagd van €2,50 per persoon. Opgeven voor het eten kan via dit formulier.

Meer informatie kunt u vinden op onze Brieven & Downloads pagina. Mocht u na het lezen hiervan nog eventuele vragen hebben, dan kunt u zoals gewoonlijk met ons contact opnemen via de mail.

Hopelijk tot zaterdag!