Aanmelden weekend- en zomerkamp

Het is inmiddels alweer de maand mei, maar de leiding is alweer bezig met de voorbereidingen voor de 2 aankomende kampen! In dit bericht kunt u hier meer informatie over lezen.

Op zaterdag 3 en zondag 4 juni zal het tweede weekendkamp van het seizoen plaats gaan vinden. Dit keer zullen wij verblijven bij het Scoutcentrum Rotterdam. Aanmelden voor het kamp kan via dit formulier. Alle aanmeldingen zien we graag vóór zaterdag 20 mei.

Verder is de leiding inmiddels ook al hard bezig met de voorbereidingen voor het zomerkamp! Dit jaar gaan we op kamp van 8 t/m 15 juli naar Someren-Eind, nabij Eindhoven. U kunt uw kind aanmelden via de formulieren op de website, de aanmeldingen hiervoor zien we graag uiterlijk vóór woensdag 31 mei.

Ieder jaar organiseren we voorafgaand aan het zomerkamp ook nog een ouderavond. Deze zal plaatsvinden op woensdagavond 31 mei om 20:00 op ons clubhuis op GOUDasfalt. Tijdens deze ouderavond nemen we de planning voor de week kort door en bespreken we de activiteiten en handelingen op kamp.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar de onderstaande brieven. Wij hopen hiermee u van voldoende informatie te hebben voorzien. Mocht u nog vragen hebben, stuur ons dan een mailtje of loop na de opkomst even langs.

Brieven: