Ouderavond & JOTA-JOTI

Op woensdagavond 12 oktober hebben we een ouderavond gepland. Tijdens deze avond wordt globaal het programma voor het komende jaar besproken. Natuurlijk zal er ook wat algemene informatie gegeven worden voor de nieuwe ouders.

Voor ouders die al wat langer op Scouting rondlopen, kan de avond enigszins overbodig zijn. Dit jaar zal niet veel verschillen van de afgelopen jaren. Voor nieuwe ouders zouden we zeker aanraden om even aan te schuiven.

De ouderavond is op woensdagavond 12 oktober van 20:00-20:30. Na dit half uurtje is er ruimte voor individuele vragen of opmerkingen. Aanmelden voor de ouderavond kan door middel van dit formulier.


JOTA-JOTI
Verder zal op 15 en 16 oktober de JOTA-JOTI (Jamboree On The Air en Jamboree On The Internet) plaats gaan vinden bij de Scouting Jan van Hoof-groep. Scouts van over de hele wereld ontmoeten elkaar dit weekend via de amateurradio en het internet.

De Welpen-Jongens draaien hierbij gewoon op de reguliere tijden van 10:00 tot 12:00 uur.Na de opkomsten is het verder mogelijk om op zaterdag vanaf 19:00 uur tot laat en op zondag van 9:00 tot 12:00 langs het clubhuis te komen om met andere groepen te communiceren.

De ouders/verzorgers zijn hierbij ook van harte welkom op zaterdagavond en zondagochtend mee te kijken. Meer informatie hierover leest u in deze brief.

Wij hopen hiermee u van voldoende informatie te hebben voorzien. Mocht u nog vragen hebben, stuur dan een mailtje naar welpenjongens@janvanhoof.nl of loop na de opkomst even langs.