Opkomst 5 nov, Speculaasactie & Weekendkamp

Op zaterdag 5 november draaien we van 10:00 tot 13:00 gezamenlijk met de Scoutingvereniging Die Kantanky’s. Bij goed weer zal deze opkomst plaatsvinden in het Houtmansplantsoen. Mocht het volgende week zaterdag heel slecht weer worden, dan wijken we uit naar het clubhuis van Die Kantanky’s op het Verkennerspad 6 in Gouda. Mocht dit zo zijn, dan zullen we dat uiterlijk op vrijdag 4 november laten weten.

Speculaasactie

Zoals elk jaar doen we ook dit jaar weer mee met de speculaasactie.
Bij deze actie lopen we met de welpen langs de deuren om speculaas te verkopen, met het opgehaalde geld wordt het zomerkamp voor een groot deel vergoed. De actie vindt dit jaar plaats in de week van 14 t/m 18 november 2022. We verzamelen dit jaar bij de Chocoladefabriek in Gouda.

Graag zien wij alle aanmeldingen voor woensdag 9 november tegemoet. Aanmelden voor de speculaasactie kan via deze link: https://tinyurl.com/speculaasactie.

Weekendkamp

De info in het kort: het weekendkamp vindt plaats vanaf zaterdagochtend 26 november 10:00 t/m zondagmiddag 27 november 14:00. Dit eerste weekendkamp zal plaatsvinden op ons eigen clubhuis in Gouda. Aanmelden voor het weekendkamp kan via dit formulier. Graag zien we alle aanmeldingen vóór 12 november tegemoet.

Meer informatie over alle bovenstaande activiteiten is te vinden op onze Brieven & downloads pagina.