Laatste info weekendkamp

Het weekendkamp van 26 en 27 november is alweer aanstaande! In deze infobrief kunt u alle belangrijke gegevens terugvinden is. Daarnaast treft u hier ook de bagagelijst. Deze kunt u gebruiken tijdens het inpakken. Hieronder vindt u nog wat extra details die ook in de brief te vinden zijn.

Voor de zaterdagmiddag hebben we een leuk uitje gepland staan voor de Welpen. Voor de terugreis naar het clubhuis zoeken we nog een aantal ouders die wat kinderen (en leidingleden) zouden kunnen vervoeren. De locatie voor deze activiteit houden we nog heel eventjes geheim, maar is binnen Gouda. De reistijd zal dus max. 15 minuten zijn.

We zoeken ouders die om 17:00 tijd hebben om kinderen te vervoeren. Heeft u tijd om even voor ons heen en weer te rijden? Dan kunt u dit aangeven via dit formulier. Alvast bedankt voor uw hulp!

Verder kunt u voor de volledigheid hier het betaalverzoek vinden voor het weekendkamp. Deze staat ook in de brief. De eigen bijdrage van €11 zien we graag vóór de aanvang van het kamp op de rekening.

Mocht u nog vragen hebben, stuur dan gerust een appje of een mailtje.