Herfstvakantie & Spooktocht

Vanwege de herfstvakantie zal de eerstvolgende opkomst op zaterdag 22 oktober niet doorgaan. De eerstvolgende horde-activiteit zal daarom weer plaatsvinden op 29 oktober, hieronder vindt u meer informatie over wat we deze dag precies gaan doen.

Spooktocht

Op zaterdag 29 oktober organiseert de Welpenleiding weer een gezamenlijke spooktocht met de Welpen-Meisjes. Dit jaar zal deze plaats gaan vinden bij het Steinse Groen in Gouda. We verzamelen die dag om 19:30 ter hoogte van de Willemskade en de kinderen zijn om 21:30 weer op te halen. Wij nemen zelf geen eten mee, dus we gaan ervan uit dat alle kinderen al van te voren hebben gegeten. De kinderen mogen deze avond verkleed komen als ze dat willen, maar dat is niet verplicht.

De route loopt deels door het bos, dus we raden aan om ze kleding aan te laten trekken waarin ze zich een beetje vrij kunnen bewegen. Meer informatie over de spooktocht kunt u lezen in deze brief. Aanmelden kan via dit formulier.

De aanmeldingen voor de spooktocht zien we graag vóór zaterdag 22 oktober binnenkomen. Mocht u nog eventuele vragen hebben over de spooktocht kunt u altijd een mailtje sturen naar welpenjongens@janvanhoof.nl