Speciale opkomsten & Zomerkamp

Vanwege een groot evenement op GOUDasfalt zullen de Welpen-Jongens volgende week (4 juni) niet zoals gewoonlijk op het clubhuis draaien. We wijken daarom uit naar het Houtmansplantsoen. De tijden blijven ongewijzigd: 10:00 tot 12:00. Brengen en ophalen kan dus bij het Houtmansplantsoen.

Jungledag 2022
Op zaterdag 11 juni vindt de Jungledag plaats. Op de Jungledag komen alle welpen van de regio Lek- en IJsselstreek samen om een leuke dag te beleven! Zo kom je ook eens met welpen en leiding van andere groepen in contact. De middag speelt zich uiteraard in het Junglebook thema af, compleet met toneel en waarschijnlijk iets wat we samen moeten oplossen. Belangrijk is dat de kinderen uiterlijk om 09:45 aanwezig zijn op GOUDasfalt en het is belangrijk dat ze met een eigen fiets komen. Meer info is te vinden in de brief.

Zomerkamp 2022
Verder zijn de voorbereidingen voor het komende zomerkamp ook al een tijdje in gang gezet. Dit jaar gaan we op kamp van 9 t/m 16 juli naar Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland).

Het aanmelden voor het zomerkamp zal hetzelfde gaan als vorig jaar. U kunt uw kind aanmelden via het formulier op de zomerkamp website. Mocht uw kind niet mee kunnen op zomerkamp, dan kunt u dat ook doorgeven via het formulier.