Seizoen 2020-2021

Het nieuwe seizoen is al enige weken onderweg. Inmiddels hebben we onze oudste welpen uitgezwaaid tijdens overvliegen. Zij zullen zich verder gaan ontwikkelen bij de verkenners met uitdagende activiteiten. Gelukkig zijn er van de bevers ook weer nieuwe kinderen bij gekomen. Ze moeten nog een beetje wennen, maar we zijn heel blij dat ze er zijn. We beginnen dit seizoen met ±20 kinderen; een mooi aantal om wat grotere en uitgebreidere programma’s neer te kunnen zetten. Daarnaast draaien Jacala en Mowgli dit seizoen ook voor de volle 100% mee als welpenleiding. Zij zullen, samen met de andere nieuwe kinderen, zaterdag 3 oktober geïnstalleerd worden als lid van de welpen horde.

Tijdens onze opkomsten gelden wel nog steeds de corona protocollen zoals beschreven op de coronapagina van onze website. We houden ook nog steeds de aangepaste opkomsttijden aan (09:30-11:30).

Vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk nog steeds van harte welkom om te komen kijken! Op zaterdag 26 september is er op de hele Jan van Hoof een open dag. U kunt uw kind aanmelden voor de open dag via het formulier. Op een later moment in het seizoen mogen vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk ook nog komen kijken.