Overvliegen

Zaterdag 21 september staat het jaarlijkse overvliegen op de planning. De oudste kinderen gaan dan ‘overvliegen’ naar de volgende speltak. Dit jaar zal het plaatsvinden in het Houtmansplantsoen van 13:00-16:00. Eerst wordt er een groot spel gespeeld in de stad. Het overvliegen zelf zal rond 14:30 beginnen; ouders en andere kijkers zijn natuurlijk van harte welkom!

Hollandse IJssel in beweging

Volgende week lopen de Welpen-jongens mee met de looptocht van de Hollandse IJssel in beweging. Per deelnemer ontvangen we een bedrag van €3,50, dus iedereen is welkom!

Wij zullen deelnemen aan de survivaltocht, dus trek oude schoenen en oude kleding aan. We verzamelen om 10:00 op ons eigen clubhuis, auto’s zijn gewenst om mee te rijden naar het Loetbos in Lekkerkerk. De kinderen zijn om 13:00* weer op te halen op het clubhuis.

Na de looptocht zal er nog een borrel zijn op het clubhuis. U kunt uzelf aanmelden in het aanmeldformulier.

Tijden onder voorbehoud, houd de groepsapp in de gaten.

Eerste opkomst 2019-2020

Het nieuwe seizoen is weer begonnen! Zaterdag 7 september beginnen de opkomsten weer. Zoals altijd draaien de Welpen-jongens van 10:00-12:00 op ons clubhuis op GOUDasfalt. Interesse om te komen kijken? Stuur even een mailtje naar welpenjongens@janvanhoof.nl, of vul het contactformulier› Meer

Foto’s

installatie nieuwe Welp Koekhappen Koken kampvuur op zomerkamp wat lekkers eten tijdens route lopen op kamp spel in het park mummie maken van wc papier

SponsorKliks, gratis sponsoren!