Bijzondere activiteiten

Regelmatig organiseren wij ook bijzonder activiteiten. Denk hierbij aan speciale opkomsten met gewijzigde opkomsttijden of financiƫle acties. Bijna altijd moet je je voor deze activiteiten apart opgegeven, op die manier weten wij hoeveel verkenners er meedoen en kunnen we hier rekening mee houden. Wij informeren altijd per mail en via de site over bijzondere activiteiten, de informatie altijd in de agenda terug te vinden.

Opgeven voor bijzondere activiteiten

Opgeven voor bijzondere activiteiten gaat via online deelnameformulieren. Deze formulieren zijn te vinden op de site, de links naar de betreffende pagina’s worden gedeeld per mail, zodat je hier niet naar hoeft te zoeken. De lopende formulieren zijn ook altijd terug te vinden op de site op deze pagina.

Voorbeelden bijzondere activiteiten

Wat houdt een regionale activiteit in?

Scouting Nederland is een landelijke organisatie. Daarbij is heel Nederland opgedeeld in kleine stukjes, dat noemen ze regio’s. Wist je dat de Scouting Jan van Hoof hoort bij de regio Lek- en IJsselstreek samen met 16 andere Scoutinggroepen? Meer informatie over de regio lees je op deze pagina.

In totaal zitten er dus 17 Scoutinggroepen in de regio Lek- en IJsselstreek! 17 ?! Jazeker, dat is ontzettend veel! Wist je dat je het dan hebt over ruim 2000 jeugdleden, en 600 vrijwilligers? Samen met de andere vrijwilligers worden er regionale activiteiten georganiseerd, waarbij je mensen van allerlei andere Scoutinggroepen kan ontmoeten.

Oftewel: supergezellig, en waar mogelijk doen we dan ook met zijn allen mee aan de activiteiten die aangeboden worden in de regio!