Info Zomerkamp 2014

Op deze pagina komt alle informatie over het Verkenners zomerkamp 2014 te staan. Vanaf het voorjaar van 2014 zullen we langzaam meer bekend maken over het zomerkamp. Houd deze pagina in de gaten om als eerste te weten te komen waar we dit jaar heen gaan met zomerkamp.

Laatste Update : 1 juni 2014

Data

Het zomerkamp vindt ook dit jaar weer plaats in de eerste week van de basisschool vakantie. Het zomerkamp begint dit jaar daarom op Zaterdag 19 juli 2014. Op zaterdag 26 juli 2014 zit het zomerkamp er al weer op.

Locatie

We gaan dit jaar naar het labelterrein Gilwell Ada’s Hoeve in de buurt van het Ommen, een stadje aan de Vecht in Overijssel. Wil je meer weten over het kampterrein, kijk dan op deze site

Thema

Het thema van dit jaar is nog niet bekend. Over een paar weken zullen we het thema bekend maken.

Rijschema

 

Het rijschema van dit jaar is ook nog niet bekend. We maken dit schema over enkele weken bekend.

Ouderavond

Op woensdagavond 4 juni zullen we weer een ouderavond voor het zomerkamp organiseren. Om 20.00 bent u welkom in het verkennerslokaal van het clubhuis. We zullen u deze avond meer vertellen over de inhoud van het zomerkamp, daarnaast kunt u kennis maken met de leiding die meegaat op het zomerkamp.

Eigen bijdrage

Het zomerkamp zal zoals elk jaar worden gefinancierd uit de contributie en de opbrengsten van de financiële acties (Speculaasactie en Jantje Beton collecte). Helaas is dit bedrag niet kostendekkend. Daarom zal ook dit jaar weer een eigen bijdrage worden gevraagd voor het zomerkamp.

De hoogte van de eigen bijdrage van dit jaar is nog niet bekend. Over enkele weken wordt het exacte bedrag bekend gemaakt. Dit bedrag kan worden overgemaakt naar de bankrekening van de Verkenners. Meer informatie vind u in de brief welke zaterdag 22 juni is uitgedeeld.

Meer weten?

Blijf deze pagina in de gaten houden of vraag de leiding om meer informatie. Kijk voor meer informatie ook in de zomerkampbrieven, deze zijn te vinden onder het kopje brieven.