Opkomsten-oud

Elke zaterdag is er weer een leuke opkomst (m.u.v. de eerste zaterdag in de vakantie’s en een enkele andere keer in het jaar). Zie voor de laatste planning en bijzonderheden de agendapagina. Of bekijk de beschikbare opkomstschema’s via deze pagina.

Bijzondere activiteiten

Regelmatig organiseren wij ook bijzonder activiteiten. Denk hierbij aan speciale opkomsten met gewijzigde opkomsttijden of financiƫle acties. Bijna altijd moet je je voor deze activiteiten apart opgegeven, op die manier weten wij hoeveel verkenners er meedoen en kunnen we hier rekening mee houden. Wij informeren altijd per mail en via de site over bijzondere activiteiten, de informatie altijd in de agenda terug te vinden.

Opgeven voor bijzondere activiteiten gaat via online deelnameformulieren. Deze formulieren zijn te vinden op de site, de links naar de betreffende pagina’s worden gedeeld per mail, zodat je hier niet naar hoeft te zoeken. De lopende formulieren zijn ook altijd terug te vinden op de site op deze pagina.

Afmelden

Mocht je onverhoopt een keer zaterdag verhinderd zijn om naar de opkomst te kunnen komen, dan moet je je afmelden bij de leiding. Het afmelden kan op de volgende manieren:

Insignes

Voor en na de opkomst kan je aan insignes werken (soms ook tijdens de opkomsten). Door middel van de insignes leer je de scoutingtechnieken waardoor je ze gemakkelijker kan toepassen. Dit komt weer van pas op het zomerkamp. Op de Insignepagina vind je alle insignes die we momenteel aanbieden met de bijbehorende eisen. Heb je ergens andere een leuk insigne gezien en wil je deze halen, vraag aan de leiding of het mogelijk is dat insigne te behalen.

Zomerkamp

Elk jaar gaan we natuurlijk op zomerkamp. Het zomerkamp vindt bijna altijd plaats in de eerste week van de basisschoolvakantie.