Info zomerkamp 2021

Data en Locatie

Het zomerkamp wordt dit jaar gehouden van 17 t/m 24 juli 2021. We zullen met de verkenners verblijven op het terrein van scoutingterrein achter de berg in nistelrode, de locatie hiervan is te vinden op google maps.

Vervoer

We gaan dit jaar gewoon weer met de auto op kamp, afwijkend dit jaar is dat de verkenners na kamp niet terug naar het clubhuis gaan maar direct thuis gebracht worden wegens een evenement op het Goudasfalt-terrein. Graag vragen we alle ouders die de mogelijkheid hebben om minimaal 1x te rijden dit ook te doen.

Vertrek en aankomsttijden

We verzamelen op 17 Juli om 11:00! De thuisbreng tijden krijgt u nog te horen.

Opgeven

Wilt u het deelnameformulier en gezondheidsformulier uiterlijk 2 juli invullen/inleveren bij de verkennersleiding? Het deelnameformulier kunt u hier vinden, het gezondheidsformulier is hieronder te vinden. Ook indien uw zoon niet meegaat, horen we het graag. U kunt dat in het formulier aangeven.

Eigen bijdrage

Omdat de verkenners een kamp niet meer kunnen betalen van enkel het kampgeld wat bij de contributie inbegrepen zit vragen wij voor ieder kamp een kleine eigen bijdrage. De begroting zal rond zijn als de aanmeldingen rond zijn, de eigen bijdrage proberen we natuurlijk altijd zo laag mogelijk te houden

Leiding op kamp

Dit jaar zullen de volgende leiding de gehele week mee gaan op zomerkamp:
Koen Bobeldijk – Teamleider
Twan Frieling – Materiaalmeester en Secretaris
Bonnie Borghouts – Penningmeester en Begeleiding nieuwe verkenners
Thomas Ploegers – Alleskunner
Erwin Stalder – Fouragemeester
Heijmen de Raad – Hulpleiding
Simons de Raad – Hulpleiding

Met Koen, Twan, Thomas en Bonnie bent u sowieso al bekend. Erwin is oud verkennersleiding en verzorgt de gehele week ons eten. Gedurende de week worden we ook nog ondersteund door Heijmen en Simon die beiden ook oud-leiding zijn binnen onze groep.

Kampregels

Onderstaand staan enkele belangrijke regels voor op zomerkamp. Voor alle kampregels zie het kampboekje.

  • Sommige verkenners krijgen meer geld mee dan anderen. Om het voor alle verkenners zo
    eerlijk mogelijk te houden vragen wij u niet meer dan €10,- mee te geven. Bovendien raden wij het af om een pinpas mee te nemen. Bomen bevatten namelijk geen pinautomaten.
  • Geef geen elektronische apparaten mee, deze kunnen alleen maar kapot gaan of kwijt raken.
  • Alleen het kader mag een zakmes meenemen.
  • Rookwaar, alcohol en drugs zijn ten strengste verboden.

Meer weten?

Wij proberen deze pagina up-to-date te houden met de meest recente informatie over het zomerkamp. Blijf deze pagina in de gaten houden of vraag de leiding gerust om meer informatie. Ook indien iets niet duidelijk is, of wanneer iets toelichting nodig heeft horen wij graag van u.