Info zomerkamp 2020

Laatste Update: 29 juni 2020

Voor alle info vanuit het bestuur kijk op https://www.janvanhoof.nl/kamp/informatie/

Data en Locatie

Het zomerkamp wordt dit jaar gehouden van 18 t/m 27 juli 2020. We zullen met de hele groep verblijven op het terrein van scouting Ragay Redoz, de locatie hiervan is te vinden op google maps.

Postadres van het scoutingterrein (voor als je een kaartje wilt sturen):

Naam verkenner/Jan van Hoof Gouda
Scouting Ragay Redoz
Terrein: De Veldhorst
Strokelweg 4
3847 LR Harderwijk

Vervoer

Het vervoer dit jaar is wat anders dan anders, heen zullen we met de gehele groep reizen, hiervoor hoeven de ouders niet te rijden. Op de terugreis moeten ouders zo veel mogelijk hun eigen kinderen meenemen, hierover bent u al ingelicht door het bestuur

Vertrek en aankomsttijden

We verzamelen op 18 Juli om 12:15! De ophaal tijden zullen naar u doorgegeven worden door het bestuur zoals vermeld op de algemene pagina

Opgeven

Wilt u het deelnameformulier en gezondheidsformulier uiterlijk 5 juni invullen/inleveren bij de verkennersleiding? Het deelnameformulier kunt u hier vinden, het gezondheidsformulier is hier te vinden. Ook indien uw zoon niet meegaat, horen we het graag. U kunt dat in het formulier aangeven.

Ouderavond woensdag 8 juli

Voor het zomerkamp zullen we ook weer een ouderavond houden. Op deze avond zullen we u meer vertellen over het zomerkamp. Ook maakt u kennis met de leiding die meegaat op het zomerkamp, en is er de gelegenheid voor het stellen van vragen. De ouderavond zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 8 juni, u bent van harte welkom vanaf 20:00 op het clubhuis. Er zal ook bestuur op de ouderavond aanwezig zijn.

Eigen bijdrage

Omdat de verkenners een kamp niet meer kunnen betalen van enkel het kampgeld wat bij de contributie inbegrepen zit vragen wij voor ieder kamp een kleine eigen bijdrage. Inmiddels is de begroting rond en is de eigen bijdrage vastgesteld op €40,-

De eigen bijdrage kan betaald worden voldaan via dit tikkie. Eventueel kunt u de eigen bijdrage ook contant aan de leiding overhandigen middels een afgesloten envelop met daarop de omschrijving ‘zomerkampbijdrage [naam zoon]’. Onze voorkeur gaat uit naar de eerste van deze twee opties.

LET OP: Bovenstaande tikkie verloopt op 12 Juli, mits nog niet alle bijdrages dan binnen zijn zullen we een nieuwe tikkie plaatsen

Leiding op kamp

Dit jaar zullen de volgende leiding de gehele week mee gaan op zomerkamp:
Koen Bobeldijk – teamleider en Penningmeester
Twan Frieling – Materiaalmeester en Secretaris
Bonnie Borghouts – Begeleiding nieuwe verkenners
Thomas Ploegers – Alleskunner
Mark McLaughlin – Algemene ondersteuning
Erwin Stalder – Fouragemeester

Met Koen, Twan, Thomas en Bonnie bent u sowieso al bekend. Mark was tot vorig jaar verkennersleiding en Erwin is oud verkennersleiding. Beide betrekken zij nog een actieve rol binnen de groep, en zij gaan nu mee ter ondersteuning van het vaste team.

Kampregels

Onderstaand staan enkele belangrijke regels voor op zomerkamp. Voor alle kampregels zie het kampboekje.

  • Sommige verkenners krijgen meer geld mee dan anderen. Om het voor alle verkenners zo
    eerlijk mogelijk te houden vragen wij u niet meer dan €10,- mee te geven. Bovendien raden wij het af om een pinpas mee te nemen. Bomen bevatten namelijk geen pinautomaten.
  • Geef geen elektronische apparaten mee, deze kunnen alleen maar kapot gaan of kwijt raken.
  • Alleen het kader mag een zakmes meenemen.
  • Rookwaar, alcohol en drugs zijn ten strengste verboden.

Meer weten?

Wij proberen deze pagina up-to-date te houden met de meest recente informatie over het zomerkamp. Blijf deze pagina in de gaten houden of vraag de leiding gerust om meer informatie. Ook indien iets niet duidelijk is, of wanneer iets toelichting nodig heeft horen wij graag van u.