Leiding

Wie is nou die leiding die elke zaterdag weer een super leuk programma voorbereid heeft? We stellen ons even voor…

Koen (21 jaar)

Hallo, ik ben Koen, 21 jaar oud en al 11 jaar trots lid van de Jan van Hoof groep, voordat ik bij de Jan van Hoof kwam zat ik bij een waterscouting maar hier heb ik het veel meer naar mijn zin. Ik ben nu voor mijn 5e jaar leiding bij de verkenners en ik hoop daar nog vele jaren aan toe te voegen.

Naast scouting studeer ik om docent Geschiedenis te worden op de hogeschool Utrecht en zijn mijn grootste hobby’s; muziek luisteren, hardlopen en klimmen

Ik ben Teamleider en penningmeester bij de leiding wat inhoud dat ik in de basis eindverantwoordelijke ben voor alles wat er speelt bij de verkenners. Ook als ouders contact zoeken met de leiding ben ik in principe het aanspreekpunt. Daarnaast maak ik ook de leukste programma’s van alle leiding ;). Mijn favoriete programma’s zijn: Lompe dingen pionieren, tochten (met klimpost), algemeen klimmen en het welbefaamde handel/beurs spel.

Thomas (22 jaar)

Ha, ik ben Thomas en 22 lentes jong. Sinds ik me op mijn 13e bij de verkenners van de Jan van Hoof aansloot, is scouting één van mijn passies. Inmiddels ben ik voor het derde jaar stamlid, en ben ik sinds 2014 actief leiding bij de verkenners.

Naast scouting zijn gitaar spelen, hardlopen, skaten en dieren mijn grootste passies. Daarom ben in 2015 met veel plezier begonnen aan de opleiding diergeneeskunde te Utrecht. Inmiddels woon ik met een aantal huisgenootjes op een gerenoveerde hooizolder bij een boer in Bunnik.

Ik ontferm mij dit jaar over het teamleiderschap, ik zal proberen ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het contact richting de ouders. Natuurlijk zal ik ook programma’s voorbereiden, onder mijn favorieten vallen lekkere lompe programma’s, tochten en koken.

Twan (19 jaar)

Hoi, ik ben Twan en ik ben sinds begin seizoen 2018/2019 leiding bij de verkenners. Verder ben ik zelf ook vrijdagavond aanwezig bij de Explorers. Ik ben sinds 2013 lid van de Jan van Hoof en ben hier dan ook elke vrijdag avond en zaterdag middag.

Ik zit nu in mijn 6e jaar van het Atheneum. Verder houd ik ook erg van piano spelen, wat ik al 6 jaar lang doe en doe ik ook aan Freerunning.

Mijn favoriete programma’s zijn: koken, tochten en natuurlijk het beursspel.