Leiding

Wie is nou die leiding die elke zaterdag weer een super leuk programma voorbereid heeft? We stellen ons even voor…

Koen (19 jaar)

Hallo, ik ben Koen, 19 jaar oud en al 9 jaar trots lid van de Jan van Hoof groep, voordat ik bij de Jan van Hoof kwam zat ik bij een waterscouting maar hier heb ik het veel meer naar mijn zin. Ik ben nu voor mijn 4e jaar leiding bij de verkenners en ik hoop daar nog vele jaren aan toe te voegen.

Naast scouting studeer ik om docent Engels te worden op de hogeschool Utrecht en zijn mijn grootste hobby’s; muziek luisteren, hardlopen, klimmen/boulderen en gamen.

Ik ben notulist en materiaalmeester bij de leiding wat inhoud dat ik alle vergaderingen moet notuleren en dat ik de meeste brieven moet maken die de ouders ontvangen, als materiaal meester zorg ik ervoor dat al het materiaal goed onderhouden is en blijft. Daarnaast maak ik ook de leukste programma’s van alle leiding ;). Mijn favoriete programma’s zijn: Lompe dingen pionieren, tochten (met klimpost), algemeen klimmen en het welbefaamde handel/beurs spel.

Mark (22 jaar)

Hey! Ik ben Mark, 22 jaar, en enthousiast leiding bij de Verkenners.

Ook ik ga al een tijdje mee als het om Scouting gaat, eerst zat ik bij een groep in Den Haag waar ik geboren ben, en toen ik ongeveer 7 jaar was ging ik hier naar de Welpen, en nu zit ik bij de Stam.

Ik ben doordeweeks te vinden in de hogeschool van Amsterdam waar ik de leraren opleiding volg. Ik woon in gouda, dus moet ik veel met de trein reizen.

Mijn favoriete programma’s zijn: sport en spel activiteiten en tochten.

Thomas (22 jaar)

Ha, ik ben Thomas en 22 lentes jong. Sinds ik me op mijn 13e bij de verkenners van de Jan van Hoof aansloot, is scouting één van mijn passies. Inmiddels ben ik voor het derde jaar stamlid, en ben ik sinds 2014 actief leiding bij de verkenners.

Naast scouting zijn gitaar spelen, hardlopen, skaten en dieren mijn grootste passies. Daarom ben in 2015 met veel plezier begonnen aan de opleiding diergeneeskunde te Utrecht. Inmiddels woon ik met een aantal huisgenootjes op een gerenoveerde hooizolder bij een boer in Bunnik.

Ik ontferm mij dit jaar over het teamleiderschap, ik zal proberen ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het contact richting de ouders. Natuurlijk zal ik ook programma’s voorbereiden, onder mijn favorieten vallen lekkere lompe programma’s, tochten en koken.

Twan (18 jaar)

Hoi, ik ben Twan en ik ben sinds begin seizoen 2018/2019 leiding bij de verkenners. Verder ben ik zelf ook vrijdagavond aanwezig bij de Explorers. Ik ben sinds 2013 lid van de Jan van Hoof en ben hier dan ook elke vrijdag avond en zaterdag middag.

Ik zit nu in mijn 6e jaar van het Atheneum. Verder houd ik ook erg van piano spelen, wat ik al 6 jaar lang doe en doe ik ook aan Freerunning.

Mijn favoriete programma’s zijn: koken, tochten en natuurlijk het beursspel.