Leiding

Wie is nou die leiding die elke zaterdag weer een super leuk programma voorbereid heeft? We stellen ons even voor…

Koen (22 jaar)

Hallo, ik ben Koen, 22 jaar oud en al 12 jaar trots lid van de Jan van Hoof groep, voordat ik bij de Jan van Hoof kwam zat ik bij een waterscouting maar hier heb ik het veel meer naar mijn zin. Ik ben nu voor mijn 7e jaar leiding bij de verkenners en ik hoop daar nog vele jaren aan toe te voegen.

Naast scouting studeer ik om docent Geschiedenis te worden op de hogeschool Utrecht en zijn mijn grootste hobby’s; muziek luisteren, hardlopen en klimmen.

Ik ben Teamleider en penningmeester bij de leiding wat inhoud dat ik in de basis eindverantwoordelijke ben voor alles wat er speelt bij de verkenners. Ook als ouders contact zoeken met de leiding ben ik in principe het aanspreekpunt. Daarnaast maak ik ook de leukste programma’s van alle leiding ;). Mijn favoriete programma’s zijn: Lompe dingen pionieren, tochten (met klimpost), algemeen klimmen en het welbefaamde handel/beurs spel.

Bonnie (19 jaar)

Hoi, ik ben Bonnie en dit is mijn derde jaar als leiding bij de Verkenners. Sinds 2009 zit ik op scouting, wat betekend dat ik alweer 12 jaar lid ben van de Scouting Jan van Hoof. Naast leiding ben ik ook lid van de Stam.

Ik studeer op dit moment Animal Science aan de Universiteit van Wageningen. Naast scouting zit ik ook al zo’n 10/11 jaar op paardrijden en heb ik een paar verzorgpaarden. Hierdoor heb ik altijd wel wat te doen. Ook luister ik veel naar muziek en ben ik graag creatief bezig als ik tijd over heb.

Ik vind heel veel verschillende soorten opkomsten leuk om te bedenken. Mijn favoriete types opkomsten zijn: pionieren, opkomsten bij het Weegje, en de minder vaak voorkomende opkomsten zoals bijvoorbeeld proefjes en het beursspel.

Twan (20 jaar)

Hoi, ik ben Twan en ik ben sinds begin seizoen 2018/2019 leiding bij de verkenners. Verder ben ik zelf ook vrijdagavond aanwezig bij de Stam. Ik ben sinds 2013 lid van de Jan van Hoof en ben hier dan ook elke vrijdag avond en zaterdag middag.

Ik doe nu de studie Bedrijfskunde op de Erasmus Universiteir. Verder zijn mijn hobby’s piano spelen – wat ik al 6 jaar lang doe – en quad rijden.

Mijn favoriete programma’s zijn: koken, tochten en natuurlijk het beursspel.