Kijkers welkom!

De Verkenners (jongens 11-15) zijn elke week lekker bezig met allerlei activiteiten: bij de Verkenners doe je veel verschillende stoere en bijzondere activiteiten die je anders nooit zou doen. Elke week organiseert de leiding weer een super leuk programma. Zo gaan we bijvoorbeeld een tocht lopen of fietsen, pionieren (bouwen met hout en touw), sport en spel, koken, klimmen of een hele andere bijzondere activiteit. Elke week is er wel een nieuw avontuur om samen te ontdekken!

Een keertje komen kijken? Dat kan!

Het is slim om eerst een aantal keer te komen kijken. Dat kost helemaal niks. Tijdens de opkomst wordt dan duidelijk hoe alles in zijn werk gaat. Dat kost helemaal niks, en als je het leuk vindt mag je de volgende keer weer komen.

De opkomst vindt iedere zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur plaats. Ons clubhuis staat op de Gouderaksedijk 30a in Gouda op het terrein van GOUDasfalt. Je bent op welkom vanaf 13.30 uur.

Vul dan het contactformulier in: Contactformulier (janvanhoof.nl) zodat we weten dat je komt, dan houden we daar rekening mee met het programma.