Stamfeest 2020

Ook dit jaar geeft onze stam weer een feest voor alle 18+ leden in onze Scoutingregio:

Zeg kom jij hier vaker? 14 maart gaan we reizen met onze tijdmachine. Laat je innerlijke oermens, prinses, tovenaar, gladiator, Franse strijder of hippie uit de ‘70 naar buiten.
Wij verzorgen de versnaperingen voor deze reis en de roadtrip-music is ook gefixt.

Helaas is deze reis alleen voor 18+ jarige Scoutingleden, want niet iedereen is gespecialiseerd in het tijdreizen. Natuurlijk zijn er voor deze reis nog wat kosten, namelijk €2,- entree voor veilige toegang en €10,- voor de consumptiebon. Voor de gedurfde en/of ervaren tijdreizigers zal bij twee consumptiebonnen de toegang tot onze tijdmachine gratis zijn.

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Stamfeest 2020

Stam

De stam is voor iedereen die ouder dan 18 is en graag zelf ook nog opkomsten draait. Elke vrijdagavond vanaf een uur of half negen is er opkomst. Een deel van de stamgasten is ook leiding. Je hoeft echter geen leiding te zijn om bij de stam te zitten, iedereen is welkom.

De opkomsten

Naast een hapje en een drankje is er natuurlijk ook een programma. Dat wordt door de stamleden zelf bedacht en uitgevoerd. De avond kan variëren van een filmquiz tot pionieren en van abseilen tot verwenavond. Het is net wat je er zelf van maakt.

Kampjes

Soms is er ook een kampje voor de stam, vaak is dat dan eigenlijk een verlengde opkomst, of is er een groepsactiviteit zoals bijvoorbeeld een klusweekend rond de Paasdagen. Ook zijn er een aantal stam zomerkampen geweest, bijna alles is mogelijk zolang er maar mensen zijn die de organisatie op zich willen nemen.

Lijkt je dit leuk?

Klinkt dit allemaal goed en ben je nieuwsgierig geworden? kom eens langs op de vrijdagavond. Hoe meer mensen hoe leuker de stam!

Geplaatst in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor