Wij zoeken enthousiaste leiding!

Scouting Jan van Hoof heeft voor alle leeftijdsgroepen (bij Scouting speltakken genoemd) enthousiaste leiding maar kan met regelmaat ook versterking gebruiken.

Leiding zijn bij Scouting is leuk en uitdagend: je wordt lid van een team en zorgt samen dat er elke week opnieuw een uitdagend programma voor de leden is. Ook ga je mee op kamp en op de andere activiteiten die voor de betreffende groep georganiseerd worden.

Bovendien wordt je zelf ook lid van Scouting: een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en samen gezellige activiteiten te ondernemen.

Eigenschappen als creativiteit en leiderschap zijn een pre, maar de belangrijkste eigenschap is enthousiasme voor Scouting en voor onze activiteiten.

Wil je meer weten over leiding zijn bij Scouting Jan van Hoof of een keer komen kijken in een van onze onderdelen? Neem dan snel contact met ons op! contact@janvanhoof.nl

Scouting Jan van Hoof-groep hoopt je binnenkort welkom te mogen heten!

www.janvanhoof.nl/vacatures

Zaterdag 26 augustus begint het nieuwe seizoen. Tussen 11.30 en 13.30 staat de koffie klaar en kan je met ons kennismaken! Kom gerust even langs voor een praatje!