Overvliegen

Beste ouder/verzorger,

Bij deze ontvangt u informatie over het jaarlijkse overvlieg-spektakel van de scouting Jan van Hoof. Het overvliegen zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 11 september. We verzamelen om 12:45 op Goudasfalt om te beginnen om 13:00. Vanwege alle maatregelen omtrent het coronavirus kunnen wij helaas alleen de ouders toelaten van de kinderen die overvliegen naar een ander speltak. We verzoeken u ook om niet met het hele gezin te komen kijken, maar zelf in te schatten hoeveel mensen handig is om mee te nemen. Gezinsleden krijgen een eigen gebied aangewezen waarin anderhalve meter afstand kan worden gehouden. De leiding zal ook actiefoto’s maken van het geheel, dus missende familieleden kunnen later ook de foto’s terugkijken.

Uiteraard zijn alle jeugdleden welkom bij het overvliegen. Het is een vereiste dat iedereen op de fiets komt, behalve voor de bevers. Als dit niet mogelijk is, neem dan contact op met de leiding van uw kind.

Het programma:

➢ 13:00 Verzamelen bij het clubhuis – programma met alle speltakken

➢ 14:30 Start overvliegen – kijkers welkom ➢ 15:30 Einde overvliegen (wellicht korte uitloop naar 16:00)

Voor de overvliegers:
Jullie zullen 100% zeker niet droog en schoon blijven tijdens het overvliegen. Na het overvliegen willen jullie waarschijnlijk wel afdrogen en droge kleren aan, dus neem deze ook mee.

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van deze brief, schroom dan niet om contact op te nemen met de leiding. U kunt hiervoor mailen naar de leiding van uw kind.

Tot volgende week!
Leiding & Bestuur