NL Doet 2021

Ook dit jaar heeft Scouting Jan van Hoof weer een bijdrage ontvangen van het oranjefonds voor deelname aan de NLDoet actie.Als gevolg van Corona was doorgang van NL Doet lange tijd onzeker.Inmiddels is de definitieve datum echter bekend.


NL Doet zal dit jaar plaatsvinden op Zaterdag 29 mei van 10:00 tot 16:00 uur. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

Wij zijn voornemens om zaterdag 29 mei er weer een gezellige klusdag van te maken. De gehele NL Doet actie wordt uiteraard georganiseerd conform de geldende richtlijnen. Tevens vinden alle klussen plaats in de buitenlucht. Om de organisatie mogelijk te maken vragen we je om je aan te melden via deze link

Ben jij er ook (weer) bij ?Mocht je wel willen helpen, maar kun je niet de hele dag ?Geen probleem, alle hulp is welkom! Bij voorbaat dank voor je inzet/hulp!


Wat gaan we deze dag doen :
– Verfraaien entree clubhuis: De entree van het clubhuis willen we verfraaien door deze in te pakken met zweedse rabatdelen zodat de sfeer van een blokhut ontstaat. Later zal ook de voordeur worden aangepast en een afdakje worden gerealiseerd. Zie plaatje:


– Het maken van een nieuwe houtopslag: De huidige houtopslag is beperkt qua ruimte, tevens zouden we ook graag de bbq bakken een droog plekje geven in deze opslag.

– Het realiseren van een geveltuintje: Vorig jaar is er een begin gemaakt met de realisatie van een geveltuin aan de kant van de dijk. Dit jaar willen we deze vergroening verder doortrekken. Hier is inmiddels een leuk ontwerp voor bedacht, zie plaatje:


– Allerhande extra kleine onderhoudswerkzaamheden: Denk hierbij aan het vervangen van een enkele buitenlamp en/of diverse beitswerkzaamheden.
– Ook zoeken we nog een handje die het leuk vindt om de koffie/thee en lunch te verzorgen.

Om de organisatie mogelijk te maken vragen we je om je aan te melden via deze link

Nogmaals dank voor je inzet en graag tot zaterdag 29 mei