Sponsorkliks

Black Friday staat voor de deur. Ga jij je cadeutjes online kopen? bestel dit dan via de website van Sponsorkliks en sponsor ons op deze manier

Hoe werkt het?

De Scoutinggroep werkt samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen. De groep ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando, Ali-express en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt Scouting daar geld voor.

Het kost jou dus geen cent extra! (dit kan ook gewoon i.c.m. evt. andere kortingen, kortingsbonnen en aanbiedingen).

Als jij via deze link https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3828&fbs=&cn=nl&ln=nl doorklikt naar de gewenste webshop en hier iets koopt dan ontvangt Scouting commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken.

Hoe zit dat met mijn privacy?

Wij ontvangen wel overzichten dat er iets is gekocht: bij winkel en voor welk bedrag. Tevens staat er bij wat ons deel van de fee is. Wij weten echter niet wie iets heeft besteld en welk product is besteld.Delen is lief en steunen is geweldig!