Afscheidsavond 11 maart 2017

Scouting Jan van Hoof-groep gaat verhuizen!

Afgelopen najaar is ons huidige clubhuis aan de Nieuwe Haven door woningcorporatie Mozaïek verkocht aan een particuliere partij. Dit betekent voor de Jan van Hoof-groep dat we na 52 jaar op de Nieuwe Haven moeten verhuizen naar een andere locatie. Op 8 januari hebben de groepsraad en het stichtingbestuur beide unaniem akkoord gegeven op het voorstel van GOUDasfalt voor het huren van het voormalige asfaltkantoor op het oude industrieterrein aan de zuidoever van de Hollandsche IJssel, aan de rand van de Goudse binnenstad en de Krimpenerwaard. Inmiddels is de verbouwing begonnen om alles Scouting-geschikt te maken en zullen wij komende zomer gaan verhuizen naar ons nieuwe clubhuis.

Om iedereen nog de gelegenheid te geven om nog eens rond te kijken in het oude clubhuis aan de Nieuwe Haven 308 willen wij  u graag uitnodigen voor een gezellige “afscheidsavond van het oude clubhuis” op zaterdag 11 maart a.s. (aanmelden afscheidsavond klik hier!) 

Dit is een goede gelegenheid om weer eens bij te praten met oude bekenden en om samen nog eens leuke en sterke verhalen uit het verleden op te halen. Misschien is dit ook een leuke gelegenheid om oude banden weer eens aan te halen. Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje. Deze afscheidsavond zal beginnen om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 24.00 uur. 

 

Heeft u leuke foto’s?

Op de afscheidsavond willen we met een beamer een aantal foto’s uit verschillende perioden laten zien. Mocht u de mogelijkheid hebben om een paar leuke/bijzondere foto’s in te scannen dan zou dat erg leuk zijn! Stuur deze foto’s dan met een korte toelichting per email naar afscheid@janvanhoof.nl zodat we ze mee kunnen nemen in de presentatie. Natuurlijk kunt u ook foto’s meenemen naar de afscheidsavond.

Wij hopen u te zien op 11 maart!

Feestcommissie “afscheid Nieuwe Haven 308”

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de afscheidsavond van het oude clubhuis op zaterdag 11 maart, dan willen we u vragen om uzelf aan te melden via onze website (www.janvanhoof.nl). In verband met diverse voorbereidingen is het namelijk van belang dat we weten wie we kunnen verwachten.

Aanmelden afscheidsavond oude clubhuis “Nieuwe Haven 308” 11 maart 2017: 

Fout: Contact formulier niet gevonden.