Leiding gezocht!

Leiding worden bij de Jan van Hoof-groep is leuk, spannend, gezellig, avontuurlijk en nog veel meer. Gezellig samenwerken met enthousiaste kinderen en een tof leidingteam. Als je echt lef hebt kom je eens langs en je zult zien dat Scouting iets anders is dan een suf zooitje mensen.

Een enthousiast leidingteam zorgt elke week weer voor een leuk en afwisselend programma voor onze Bevers. Een programma met uitdagende activiteiten die zijn afgestemd op de leeftijd van de Bevers. Dit vraagt echter wel om een goed leidingteam. Daarom zoeken wij momenteel naar jonge mensen die de uitdaging willen aangaan om leider of leidster te worden bij onze Bevers!

Je hebt geen Scouting ervaring nodig. Enthousiasme is veel belangrijker! Natuurlijk word je als nieuwe leider of leidster goed begeleid door een ervaren andere leiding en de rest van de groep. En om je leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen, worden daarnaast door Scouting Nederland ook diverse cursussen georganiseerd.

635149367692903886Dus, zou je op kunnen tegen een groep overenthousiaste Bevers tussen de 5 en de 7 jaar? Heb je een beetje tijd over op zaterdagmiddag en wil je jouw vrije tijd op een leuke manier besteden? Laat dan van je horen!

bevers@janvanhoof.nl 

 

Natuurlijk zijn we voor de andere speltakken van de groep ook altijd op zoek naar nieuwe leiding die ons komt versterken!