JvH klus- en beleefdagen

Voor de interne pagina over de JvH klus- en beleefdagen – klik hier!

Wat zijn de JvH klus- en beleefdagen?

Ter behoeve van het onderhoud van het clubhuis van de Jan van Hoof zijn er in 2019 klusdagen in het leven geroepen. Op deze pagina kunt je lezen wanneer de komende klusdagen plaatsvinden, wat er op de klussenlijst staat, wat er van het klusteam wordt verwacht en hoe je je eventueel kunt aanmelden voor het klusteam.

Wanneer zijn de aankomende JvH klus- en beleefdagen?

  • De klusdata voor seizoen 2020-2021 zullen nog vastgesteld worden. Wegens corona zullen er de komende tijd waarschijnlijk nog geen klusdagen plaatsvinden.

Klussenlijst bekijken? Klik hier!

De klussenlijst voor NL doet (14 maart) is vastgesteld. Staat er iets leuks tussen waar jij je graag mee bezig houdt? Vul dan snel het formulier onderaan deze pagina in!

Benieuwd naar het verloop van de afgelopen klusdagen? Klik hier!

Klusteam

Om de klussen uit te voeren is er een klusteam in het leven geroepen. Het klusteam bestaan uit vrijwilligers die het leuk vinden om af en toe te klussen. Ouders, groepsleden, kennissen, vrienden en familie, iedereen is welkom om zich bij het klusteam aan te sluiten!

Wat wordt er verwacht van het klusteam?

  • Aanwezig tijdens de vastgestelde klusdagen is het uitgangspunt, afmelden bij afwezigheid
  • Op verzoek van de algemene coördinator van de klusdagen inkopen doen voor aankomende klussen
  • In overleg met algemene coördinator een aangewezen klusdag coördineren. D.w.z. bijhouden wie welke klussen doen, fungeren als aanspreekpunt voor klussers en mensen aansturen op de dag zelf.

Aanmelden voor het klusteam?

Heb je interesse om je bij het klusteam aan te sluiten? Laat dan je gegevens vrijblijvend achter via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met je op!