Opgeven

Om de organisatie van het zomerkamp mogelijk te maken hebben wij ook uw hulp hard nodig. Wij vragen u het centrale inschrijf/inventarisatieformulier uiterlijk 27 juni 2020 in te vullen:

–> Klik hier om op te geven voor deelname aan zomerkamp 2020 <– *

Wij zijn ervan overtuigd dat we met alle aanpassingen en ieders medewerking ondanks alle maatregelen toch in staat zijn een fantastisch zomerkamp te organiseren. Wij hopen dan ook dat ieder jeugdlid
meegaat op kamp. Wij kunnen ons echter ook voorstellen dat u een zomerkamp ten tijden van Corona teveel van het goede vindt voor uw kind(eren). Deelname aan het zomerkamp is dan ook zeker niet
verplicht. Ook afmelden voor het zomerkamp kan via het centrale inschrijf/inventarisatieformulier.

*Dit formulier is bestemd voor de Welpen-jongens, Welpen-meisjes, Verkenners en Gidsen.


Zomerkampprotocol

Helaas zal door de corona het kamp er dit jaar iets anders uitzien als andere jaren. Op basis van het initiatief www.wegaanopzomerkamp.nl en de daaruit gekomen protocollen hebben wij een zomerkamp protocol samengesteld.

Het volledige protocol vindt u op deze pagina. Het is van belang dat alle deelnemers voorafgaand aan het kamp bekend zijn met het protocol. Wilt u daarom dit protocol met uw zoon of dochter doornemen? Op woensdagavond 15 juli (met eventuele uitloop naar donderdag 16 juli) zullen wij alle deelnemers bellen om te zien of er gezondheidsklachten zijn geweest en of het protocol duidelijk is.