Jan van Hoof bikkelkamp *Wintereditie*

Na het succes van de vorige twee “relatief ” warme bikkelkampen wordt het nu tijd voor iets extremers. Daarom dit jaar geen kamp in de herfstvakantie maar eentje in de voorjaarsvakantie. Een echte wintereditie dus. Voor iedereen die niet meer weet wat dit kamp inhoud hieronder de uitleg.

Wat gaan we doen?
Heb je altijd al meer willen weten over houthakken, koken op vuur, bergsport, en survival technieken? Ben je die standaard scoutingtechnieken zat en zoek je wat uitdaging? Dan is het Jan van Hoof Bikkelkamp echt iets voor jou! Tijdens dit weekendkamp kom je hier namelijk veel meer over te weten! Dit alles natuurlijk overgoten met een hoop gezelligheid en een primitief sausje met deze keer hopelijk wat winterse invloeden. Alleen voor echte bikkels dus.

Wanneer is het kamp?
Het kamp is van 24 tot en met 26 februari, het eerste weekend van de voorjaarsvakantie.

Waar?
Het kamp vind plaats in een bosrijke omgeving op een klein uurtje rijden van Gouda. We slapen niet in een clubhuis maar in een zelf gebouwd tentje waarbij wij we je natuurlijk eerst leren hoe je dit zo comfortabel en vooral warm mogelijk kan bouwen!

Voor wie is dit kamp?
Het JvH bikkelkamp is voor Verkenners/Gidsen en Explorers. Vanwege enige basiskennis die nodig is zijn 1e jaars Verkenners en Gidsen echter uitgesloten van deelname. Deelnemen kan alleen maar mag ook in een groepje. Het maximaal aantal deelnemers is 16!

Wat kost het kamp?
De eigen bijdrage voor dit kamp is 25,00 euro.

De staf
De staf van dit kamp bestaat uit (oud) verkenners- ,  gidsenleiding en explobegeleiding Daniël, Daan, Peter en Freddy. Er loopt dus altijd wel een bekende rond.

Twijfel je nog? Hier nog een tipje van de sluier.
Je weet al dat je geen zware tent hoeft mee te sjouwen en laat je brander ook maar thuis, eten koken we op een kampvuur dat je zelf hebt gemaakt. En misschien eet je dit wel met je zelf gemaakte lepel en drink je uit je zelf gemaakte mok. Overdag doen we verschillende activiteiten afgewisseld met wat ontspannen programma’s. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor een hoop lol en gezelligheid met de andere deelnemers!

Aanmelden (Let op: De inschrijving is gesloten!)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Speltak

  Kan een ouder/verzorger rijden?

  Zo ja, welke dag(en) en hoeveel personen?

  Vragen of opmerkingen?

  Let op: De inschrijving is gesloten!