Over ons

De leukste Scouting-groep in Gouda is de Jan van Hoof-groep! Ieder weekend is er bij ons wat te beleven. Kom snel eens kijken!

We organiseren creatieve, sportieve, spectaculaire en spannende activiteiten voor jongens en meisjes van alle leeftijden vanaf 5 jaar oud

Actief: buiten en binnen

Ons clubhuis is op het terrein van GOUDasfalt om bij lekker weer buiten te spelen op het terrein of op de nabij gelegen weilanden. Daar voetballen we, maken we vlotten, redden de ridder, zoeken naar bladeren, zetten een tent op en doen nog veel meer!

Op kamp

De kampen zijn echt de hoogtepunten van het jaar. In de zomer kamperen we buiten of logeren we in een gezellig clubhuis. We zitten dan midden in de natuur.

Tijdens een kamp is er ook altijd een leuk en spannend verhaal dat als een rode draad door de vele spellen heen loopt.

Outdoor

Outdoor en survival zijn de specialiteiten van onze groep. We klimmen en klauteren wat af. Ervaren leiding en goed materiaal zorgen ervoor dat dit één van onze meest spectaculaire activiteiten is. Durf jij het aan?

Beleven

Scouting Jan van Hoof moet je gewoon beleven. Kom snel eens langs! Je bent van harte welkom en kunt je gewoon via deze website aanmelden.

Met de tijd mee

Onze Scoutinggroep bestaat al meer dan 75 jaar. In deze lange geschiedenis hebben we heel veel bijzondere dingen beleefd en op verschillende plekken in Gouda gezeten. Ook zijn we onszelf altijd blijven vernieuwen.

Echt Scouting

Scouting staat voor ‘er op uit gaan’ en nieuwe dingen ontdekken. Het is durven, doen en plezier maken. Het is samenwerken én laten zien waar je goed in bent. Kortom: Scouting is cool!