Zomerkamp

Afgelopen week zijn wij met 17 Gidsen vertrokken naar Harderwijk in een grote touringcar.

De zaterdag stond vooral in het teken van het opbouwen van het kampement. De tenten zijn opgezet, matjes opgeblazen en slaapzakken uitgevouwen.

Vier Gidsen in de bus richting het kampterrein

Op zondag zijn de puntjes op de I gezet voor de keukens. Ook kwam Taylor Esla langs om te vertellen over de verschillende tijdlijnen. De Gidsen zijn achter het belang van de goede volgorde van tijdlijnen gekomen en hoe deze werken. In de avond hebben zij een armbandje gemaakt om niet kwijt te raken in al die dimensies. Ook hebben de Gidsen kennis gemaakt met Professor Wii.

De Gidsen luisteren aandachtig naar Taylor Esla, die verteld over de verschillende tijdlijnen

Maandag hebben de Gidsen een tocht gelopen op zoek naar Nico Intendo. Deze is nodig om te helpen met de tijdmachine want alleen lukt het Professor Wii niet!

De wolven koken hun avondmaaltijd

Op de dinsdag hebben de Gidsen kennis gemaakt met de blokjesdimensie. Tijdens de lunch hebben ze een ‘bob ross pannenkoeken versierspel’ gedaan. Ook heeft het kader een zelfgemaakt spel gemaakt, uitgelegd en begeleid. Tot slot hebben de Gidsen getraind om Nico Intendo te beschermen, dit hebben ze gedaan door te lasergamen.

Het kader in voorbereiding van hun zelfgemaakte spel

Woensdag hebben de Gidsen een speciale tocht gelopen om voorwerpen te verzamelen uit verschillende dimensies . Het ijs wat ze hebben verzameld hebben zij nodig gehad voor de koeling van de tijdmachine.

De Gidsen rusten even van het stevige doorwandelen!

Donderdag hebben wij de laatste dingen van kamp afgerond. De nieuwe gidsen hebben hun namen gekregen en hun kampdoop helemaal afgerond. Ook hebben wij de bonte avond gedaan. Op vrijdag hebben we alles afgebroken en ook de Tijdmachine getest! Voor het testen van de Tijdmachine hebben de Gidsen samen met alle andere speltakken pizza’s gegeten uit echte ovens.

Al met al was dit kamp een fantastische afsluiting van een ontzettend leuk jaar!