Online bezigheden

Ondertussen hebben we al meerdere online opkomsten gehad en het gaat steeds beter!

De gidsen en de leidingleden zitten allemaal om 11 uur stipt op skype om weer bezig te gaan met een nieuw online programma. Even wennen is het wel, maar het is wel een leuke en nieuwe ervaring. Toch breken dit soort activiteiten wel lekker de week! De Gidsen kunnen weer even bijpraten met de rest van de rondeleden en ook de leiding ziet de Gidsen weer!

Afgelopen weken hebben we opdrachtenspellen gedaan. Door de opdrachten goed uit te voeren en de vragen juist te beantwoorden kunnen de Gidsen punten verdienen. Wanneer we elkaar weer mogen zien zal dit resulteren in een prijs voor de ronde die dit het best heeft gedaan!

Er werden deze week verjaardagsliedjes gezongen voor een jarige Gids, zoveel mogelijk sokken aangetrokken en de artistieke kunsten werden geuit bij het maken van een nieuw gidsenlogo!

Twee van de uitgevoerde opdrachten

Om nog wat extra punten te verdienen mochten de Gidsen de tafel dekken voor het hele gezin!