Toch nog een opkomst

In een makkelijke situatie zitten we allesbehalve en alle gidsen zitten al weken thuis.

De leiding heeft er hard aan gewerkt om toch nog een programma te kunnen draaien op zaterdagochtend. Iedere gids heeft een brief thuis gekregen, en hierin stond de opdracht om een actiereactie baan te maken. Bijna alle gidsen hadden op super originele wijze een baan in elkaar gezet!

Afgelopen opkomst was het dan zover, onze eerste online gidsen opkomst ooit! Een heel opdrachten spel, waarbij iedere ronde samen op Skype opdrachten mocht uitvoeren. Dit verliep uitstekend, soms met horten en stoten omdat de omstandigheden natuurlijk niet ideaal zijn voor sommige opdrachten, maar de gidsen deden het uitstekend.
Hier een paar van de mooiste, origineelste en leukst uitgevoerde opdrachten;

Wij missen de Gidsen enorm, hopelijk zien we elkaar snel weer op zaterdagochtend! Wij gaan proberen op zaterdagochtend toch nog voor leuke opkomsten te zorgen! Wij zijn trots op jullie.

Zorg voor jezelf!