Spectaculaire worpen

Deze week hebben de Gidsen hun best gedaan bij een paar verschillende activiteiten.

De Gidsen begonnen, door kinderen die mee waren op bikkelkamp geschronken groep, aan het bouwen van een bunker. Beide groepen mochten alles uit de zeecontainers gebruiken, en hebben dit ook zeker gedaan! Vervolgens moesten ze proberen elkaar af te gooien, en mochten ze natuurlijk schuilen in de bunker.

Na het spelen van een potje met veel rake worpen gingen de Gidsen door naar het volgende onderdeel van het programma van deze week. Hier gingen ze met werpbijlen werpen op een doelwit. Van dit zijn zeker wat spectaculaire foto’s gemaakt!

Daarna hebben we een kleine quiz gespeeld waarbij de Gidsen voor ieder goed antwoord met de hamer een spijker een stukje verder in het hout mochten slaan. Hierna zijn ze nog heerlijk tot rust gekomen met een potje weerwolven.