Installaties

De nieuwe Gidsen zijn nu geïnstalleerd. Dat houdt in dat ze op ceremoniële wijze zijn ingewijd bij onze groep!

Vervolgens hebben wij nog een op Minecraft geïnspireerd programma gedaan, waarbij de Dames onder andere een speurtocht op een donkere zolder hebben afgelegd!

Rondeverkiezingen

Aan het begin van het jaar worden de rondes verkozen waarin de Gidsen het hele jaar hun activiteiten gaan doen. Om te bepalen wie het beste kader is, mogen deze Gidsen eerst posters maken om zichzelf zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Daarna hebben ze allemaal mogen stemmen wie ze het liefst als kader hebben. De uitslag blijft nog even geheim!

Overvliegen

Ieder jaar vliegen aan het einde van het seizoen de oudste kinderen over naar de volgende groep. Zo hebben wij een hoop welpen mogen verwelkomen en is er een tweetal Gidsen overgevlogen naar de explorers!

Zomerkamp 2021!

De Gidsen zijn dit jaar naar Ommen op zomerkamp gegaan. Er zijn vele leuke activiteiten ondernomen, zo zijn we wezen klimmen, hebben we vlotgevaren op de Vecht en hebben de Gidsen primitief overnacht onder een zeiltje!

Komen kijken!

Het einde van het jaar nadert en daarom komen bij ons de oudste welpen-meisjes een keertje kijken! Zo hebben we onder andere eieren gestolen van elkaar en een pikorde bepaald!

Valentijn 💞

Nadat het ijs vorige week roet in het eten gooide voor het liefdesplan van Cupido is die deze week alsnog langsgekomen! Zo hebben de Gidsen een poster gemaakt voor hun celebritycrush die ze boven hun bed kunnen hangen en ze› Meer

Het ijs op ⛸

Het heeft de afgelopen dagen flink gevroren en heel schaatsend nederland was op de been om wat flinke afstanden over het ijs af te leggen. Zo ook de Gidsen afgelopen opkomst! Wij hebben onder andere ijshockey en voetbal gespeeld op› Meer

In de kou!

Na wederom een lockdown en online opkomsten mochten we eindelijk weer fysiek opkomsten draaien. Om de gemiste activiteit in de afgelopen weken goed te maken en de kou te overtreffen hebben we veel actieve spelletjes gespeeld! Buiten enkele regendruppels was› Meer

Agenda

  • No Events

Sponsorkliks