Pannenkoekenfestijn 2023


Evenementgegevens

  • Datum:

Direct aanmelden? Klik hier! (Gratis!)

Op 23 september is het pannenkoekenfestijn bij Scouting Jan van Hoof. Kom deze dag met je vrienden, familie en kennissen pannenkoeken eten bij ons! jammie! Voor de liefhebbers zijn er ook vegan* pannenkoeken op basis van banaan en haver. Iedereen is welkom!

Voor de kleintjes wordt er geschminkt, is er een springkussen en kun je spelletjes spelen! Stempelkaart vol? Dan krijg je een cadeautje van ons!

Aanmelden

Aanmelden kost niets, maar is voor ons wel van belang om voldoende pannenkoeken in huis te hebben! Klik hier om je aan te melden

Waar?

Op GOUDasfalt (Gouderaksedijk 30a in Gouda)

Wanneer?

23 september 2023 van 12:00 tot 14:00

Voor wie?

Iedereen is welkom! Je hoeft geen lid van Scouting Jan van Hoof te zijn. We nodigen je van harte uit om kennis te maken met Scouting! Wil je een keertje bij een reguliere opkomst meekijken? Ook dat kan bij ons, al vanaf vijf jaar ben je welkom! Klik hier om je op te geven voor een kijkopkomst.

Wat kost dat?

Gratis! Nada, noppes! Helemaal niets!** Wel vragen we of je je vooraf wil aanmelden via deze link. Zo weten wij zeker dat er niet teveel mensen komen, en dat we voor iedereen voldoende pannenkoeken hebben. Meld je dus snel aan!

Help jij ook een handje?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Nodig daarom je al je vriendjes, familie, kennissen en buren uit voor het Pannenkoekenfestijn! De poster download je hier. De poster kun je bijvoorbeeld voor het raam hangen, of op school. Er liggen ook posters uitgedraaid op het clubhuis.

Ben jij van mening dat je de lekkerste pannenkoeken in heel het land bakt? Laat het ons weten via het contactformulier hieronder en geef je op om te helpen met bakken. Samen maken we er een gezellige dag van! UPDATE: we zijn overweldigd met reacties en hebben een super bakteam klaar staan, bedankt!

Vragen? Idee├źn? We horen het graag!

    * Wij doen onze uiterste best om het beslag en de pannen apart te houden van elkaar. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er sporen van melk en/of ei in de vegan pannenkoeken terug te vinden zijn. Heb je bijvoorbeeld een allergie voor melkeiwit, dan raden wij je af om een pannenkoek met ons mee te eten op deze dag.

    ** Deelname aan het pannenkoekenfeest is helemaal gratis, wel vragen we je om vooraf aan te melden. Zo weten wij hoeveel pannenkoeken we moeten bakken en zorgen we ervoor dat het niet te druk wordt! Ook gaan we op deze manier verspilling tegen. Eventueel kun je bij je aanmelding ervoor kiezen om een donatie te doen.

    Image by catalyststuff on Freepik