Jan van Hoof Bikkelkamp 2023

Na het succes van afgelopen jaren komt er ook dit jaar weer een Jan van Hoof Bikkelkamp. Voor iedereen die niet meer weet wat dit kamp inhoud hieronder de uitleg.

DSC_4335

Wat gaan we doen?
Heb je altijd al meer willen weten over houthakken, koken op vuur, bergsport, tocht, knopen en survival technieken? Ben je die standaard scoutingtechnieken zat en zoek je wat uitdaging? Dan is het Jan van Hoof Bikkelkamp echt iets voor jou! Tijdens dit weekendkamp kom je hier namelijk veel meer over te weten! Dit alles natuurlijk overgoten met een hoop gezelligheid en een primitief sausje!

Wanneer is het kamp?
Het bikkelkamp staat dit jaar gepland van vrijdagavond 24 november 2023 tot zondagmiddag 26 november 2023. Inschrijven voor het kamp kan vanaf zaterdagavond 21 oktober om 20.00 uur via deze pagina.

Waar?
De locatie van het kamp van dit jaar is nog niet bekend.
Wel kunnen we alvast laten weten dat we gaan kamperen in een bosrijke omgeving op een klein uurtje rijden van Gouda. We slapen niet in een clubhuis maar in een zelf gebouwd tentje waarbij wij je natuurlijk eerst leren hoe je dit zo comfortabel en warm mogelijk kan bouwen!

DSC_4398

Voor wie is dit kamp?
Het JvH bikkelkamp is dit jaar voor Verkenners/Gidsen die al minimaal één zomerkamp zijn mee geweest bij de Verkenners/Gidsen. 1e jaars Verkenners en Gidsen zijn dus helaas uitgesloten van deelname. Ook 1e jaars Explorers mogen mee met het Bikkelkamp. Het maximaal aantal deelnemers is 15 a 16. Mochten er plaatsen overblijven, dan mogen ook 2e of 3e jaars Explorers mee met het Bikkelkamp.

Wat kost het kamp?
De eigen bijdrage voor dit kamp is 30,00 euro.

DSC_4348

De staf
De staf van dit kamp bestaat grotendeels uit oud verkenners- en oud gidsenleiding Daniël, Duco, Guus, Kate, Kieran, Noah en Ruud. Er loopt dus altijd wel een bekende rond.

Twijfel je nog? Hier nog een tipje van de sluier.
Je weet al dat je geen zware tent hoeft mee te sjouwen en laat je brander ook maar thuis, eten koken we op een kampvuur dat je zelf hebt gemaakt. En misschien eet je dit wel met je zelf gemaakte lepel of drink je uit je zelf gemaakte mok. Overdag doen we verschillende outdoor activiteiten afgewisseld met wat ontspannen programma’s. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor een hoop lol en gezelligheid met de andere deelnemers!

Aanmelden
Via het formulier hieronder kan je je aanmelden voor het Bikkelkamp.

Inschrijven voor het Bikkelkamp is helaas niet meer mogelijk